Nordbohus scorer høyt i VGs ferske hus-test!

VG har sammen med Dine Penger trillet terningkast til åtte av landets mest solgte kataloghus, og Nordbohus leverer varene!

Dommerpanelet besto av Camilla Monera, arkitekt MNAL og fagsjef i Norske arkitekters landsforbund, og Espen Folgerø, arkitekt i Opaform Arkitekter. Til tross for streng sensur og jevnt over lave terningkast fra ekspertene, klarte Nordbohus sitt bestselgende hus «Lun», og sanke inn en sterk firer fra begge ekspertene.
– Dette er en viktig anerkjennelse for Nordbohus, og viser oss at vi er på rett vei, samtidig som vi har noe å strekke oss etter på terningen til arkitektene i denne testen. Det er en veldig fin plass å være, og vil motivere oss mye på veien videre, forteller markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund.

Les hele saken på VG.no

Lun fra Nordbohus

Et tilpasningsdyktig hus

Både Camilla og Espen roser Lun for å være et hus med god planløsning med fin inndeling i rommene. Til VG trekker Camilla frem at det er positivt at Lun kan stå på både flat og skrående tomt. Espen vektlegger fordelene med ekstra stue.
– På det øvre planet er det lagt til en ekstra stue som har åpen himling mot saltaket.
Dette, kombinert med den store glassflaten, gjør at modellen får en ekstra sosial sone, med gode romlige kvaliteter, forteller han til VG.

Les mer om vår bestselgende bolig her! 

– Tilbakemeldingene fra ekspertene er fine, og fanger på mange måter det essensielle med boligen. I tillegg til å peke på styrkene til Lun, kommer de også med gode innspill til hvordan man kan utnytte potensiale i boligen enda bedre, og det er viktig, forklarer Stian. 

Arkitekt bak huset Lun, Karin Remmen
Karin Remmen, arkitekten bak eneboligen Lun i Nordbohus.

Eneboligen Lun er opprinnelig tegnet av Karin Remmen, som var en av Nordbohus sine egne arkitekter.
– Karin har pensjonert seg nå, men hennes arkitektur er fortsatt på jobb, og det syns jeg er veldig morsomt å tenke på. Hun har tegnet svært mye fint med flotte bokvaliteter opp gjennom årene, og det er godt å se at hennes arkitektkollegaer i dommerpanelet verdsetter kvalitetene hun har tegnet. Det tipper jeg Karin også syns, sier Stian Moursund.

Bygd for deg

Alle husene som har blitt vurdert av VGs eksperter er tatt med utgangspunkt i originaltegningene til boligene. Hos Nordbohus har alle kunder muligheten til å tegne om, og tilpasse boligen etter egne behov. Dette er noe de aller fleste benytter seg av. 
– Ingen som bygger hus vil ha nøyaktig samme type behov. Derfor har vi i Nordbohus et solid team som står klare til å hjelpe deg med å kartlegge hvilke behov du har, og hvordan vi kan løse de på best mulig måte. Våre kataloghus er som oftest et godt utgangspunkt for kunden, men svært sjeldent en fasit på sluttproduktet, forklarer Stian. 

Når du kommer til Nordbohus, kan du være sikker på at huset vil bli bygd etter dine ønsker og krav, ved hjelp av dyktige håndverkere vil du få et hus som er bygd for å vare.

Ekspertene vurderte husene med utgangspunkt i seks kriterier: 
-    Planløsning og hvordan rommene er plassert i forhold til hverandre
-    Fordeling av kvadratmeter/ arealeffektivitet
-    Materialvalg
-    Design og utseende, både interiør og eksteriør
-    Forhold inne/ ute

Skrevet av Synnøve Aune, Bennett reklamebyrå
 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18