Nordbohus og XL-BYGG - samarbeid gir god kvalitet

Under paraplyen Mestergruppen er Nordbohus og XL-BYGG nå blitt nære familiemedlemmer som gladelig utfyller hverandre på hvert sitt ekspertiseområde. På Sotra har Nordbohus B Telle Trearbeid etablert en ny butikk i XL-BYGG sitt konsept, og kan dermed levere alt kunden ønsker seg både før, under og etter byggeprosessen.

Nordbohus B. Telle Trearbeid bygger alt fra eneboliger, tomannsboliger og rekkehus til leilighetsbygg og større prosjekter, i både egen regi og for utbyggere og enkeltkunder. XL-BYGG på sin side leverer alt man trenger for å gjøre husdrømmer til virkelighet, og er kanskje et av de viktigste leddene i en byggeprosess. Da er det fint å spille på hverandre sine styrker når man skal hjelpe kunder å bygge drømmehuset. XL-BYGG er i tillegg eksperter på proff-markedet, og det passer godt for Nordbohus.

Kontorlokale og butikklokale
På Tellnesskiftet på Sotra er det mye aktivitet. Til venstre er den store XL-BYGG butikken og til høyre er Nordbohus-kontorene. Det er kort vei fra kontrakt til produksjon!

Sammen er vi sterke

Nordbohus B Telle trearbeid har over 50 års fartstid i byggebransjen, og da Nordbohus ble en del av Mestergruppen så de sitt snitt til å løfte leveransene sine med et godt og nytt samarbeid med XL-BYGG, daglig leder i Nordbohus B Telle Trearbeid, Per Erling Tellnes utdyper:

- Vi fant ut at vi skulle ta Sotra Bruk inn i en av byggevarekonseptene til Mestergruppen, og vi valgte XL-BYGG, for det var det konseptet som passet oss best.

Les mer om Nordbohus B Telle Trearbeid her

Per Erling Tellnes i XL-BYGG butikken
Per Erling Tellnes i XL-BYGG butikken

Alt fra ett ledd

Ved å representere to konsepter på denne måten, kutter man ledd og får direkte tilgang til mange av de viktige delene av et byggeprosjekt, og det er både effektivt og kostnadsbesparende.

- Fordelen med å representere to merkevarer for våre kunder er at vi har de samme leverandørene fra ett innkjøpsledd; vi bruker XL-BYGG butikken som et logistikkledd i boligproduksjonen. Vi har nemlig mulighet til å ta kundene med oss ut i butikken og gjøre tilvalg på gulv og andre produkter sammen der og da. Vi har også muligheten til å gjøre mersalg til kundene og når de har gjort ferdig huset sitt og skal gjøre det ferdig med hager og andre ting, forteller Per Erling Tellnes.
 

- Det gir kort vei både for oss og kundene, og det skaper trygghet – det er viktig.

Parkett i butikken
I den store butikken fra XL-BYGG kan Nordbohus sine selgere ta med kunder for å velge ut parkett til det nye huset, eksempelvis fra Kährs som har mange fine modeller.

Sintef Byggforsk har tildelt vårt byggesystem Teknisk Godkjenning

Trygghet og kvalitet er også en av grunnpilarene til Nordbohus, som kan skilte med å være den eneste leverandøren i Norge som har Teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk på sitt komplette og omfattende byggesystem. Dette er et system som alle forhandlere har tilgang på, og derfor kan du som kunde være trygg på at Nordbohusforhandleren har tilgang på den beste informasjonen om det som skal bygges.

- Byggesystemet til Nordbohus har mange gode detaljer og føringer som vi følger fullt ut, og vi er derfor veldig trygge på og stolte av det produktet vi leverer i nærområdet vårt, sier Per Erling Tellnes i Nordbohus B. Telle Trearbeid.

Les mer om teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk her


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Nordbohus og XL-BYGG = fordeler for kundene

Både Nordbohus og XL-BYGG er en del av samme konsern, Mestergruppen. Det gir muligheter for Nordbohus sine forhandlere, og Nordbohus B. Telle Trearbeid har besl
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18