Element eller precut?

Det er mange måter å bygge et hus på. I Nordbohus ser vi at det er to byggemetoder som benyttes mest. Begge er bra, og gir et topp resultat.  

Elementer:

Husets vegger og tak bygges innendørs på Nordbohusforhandlerens fabrikk, og fraktes til byggeplass for montering. Blant andre så bygger Nordbohus Gjøvik og Nordbohus Bernhard Olsen på denne måten for noen av sine kunder. Ja de leverer faktisk elementer for enkelte andre Nordbohusforhandlere også, mens andre har sin egen elementproduksjon.

Precut:

Denne metoden er den vanligste i dag, og kalles gjerne plassbygging. Materialene leveres kappet i ferdige lengder på byggplassen og er nummerert. Det bidrar til at byggingen går kjappere enn når man må kappe materialene selv. Leverandører som Pretre og Jatak bidrar til at Nordbohus har profesjonell teknologi i ryggen når boligene skal bygges. I tillegg til at materialene er ferdig kappet så er det frest inn spor hvor de ulike materialene skal plasseres. Det er meget tidspesparende og bidrar til økt nøyaktighet.

Med teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk på vårt unike byggesystem, er vi svært oppmerksom på ny teknologi og nye teknikker som kan bidra til enda bedre kvalitet. Da er det godt å samarbeide med innovative leverandører. Om boligen bygges med elementer eller precut som metode, kan du være trygg på at kvaliteten blir som vi lover. Bygd for å vare.

10.02.2016
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler