Hopp til hovedinnhold
Lun eksteriør

Våre mest populære husmodeller i 2023

Hvert år er det like spennende å se på tallene over hvilke boliger kundene våre har falt for. I år finner vi boliger i tre nokså ulike stilarter på topp tre, og vi kan godt forstå hvorfor akkurat disse boligene ble valgt flest ganger!

1. Lun – en klassisk moderne kundefavoritt gjennom flere år

Eneboligen Lun

Lun har i mange år vært en stor favoritt blant våre kunder – et flott hus med en nokså klassisk form og mange moderne funksjoner. Med fem soverom og et bruksareal på 226.30 m2, er Lun et ypperlig hus for store familier eller deg som ønsker god plass til gjester. Her får du store, lyse oppholdsrom, hele tre ulike innganger for ulike behov, og lune utearealer som gjør hverdagen litt ekstra hyggelig.

Lun er et spennende hus som egner seg best for flat tomt. Noe av det kundene våre liker best med dette huset er at det tradisjonelle møter det på moderne på en smakfull måte. De liker også å ha de fleste soverommene i samme etasje, for enklere adkomst til små barn som gjerne våkner hyppig på kveld og natt, - Christian Heger, salgs- og markedssjef i Nordbohus.
Matt sort kjøkken og fiskebensgulv

Matt sort kjøkken og fiskebensgulv i en flott variant av eneboligen Lun, bygd av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

Karnappen i stuen i andre etasje, i tillegg til resten av de generøse vindusflatene, bidrar til å bringe energi og et unikt lys inn i boligen.

Stort kjøkken og spisestue

En flott stue med moderne kontraster i en Lun-variant bygd av Nordbohus Byggmester Arild Andersen.

Se noen av Lun-variantene vi har bygd de siste årene her:


2. Opal – et herskapelig hus for en hverdag med det lille ekstra

Herskapelig enebolig, OpalOpal interiør

Opal er et hus for deg som liker den storslåtte, praktfulle og herskapelige stilen. Her får du et romslig hus med et bruksareal på 190.50 m2 og tre soverom – med andre ord god nok plass til en mellomstor familie eller en liten familie som ønsker å dedikere plass til et hjemmekontor, gjesterom eller walk-in-garderobe.

Opal er en varm og livlig husmodell som passer for mange ulike familier. Huset, slik det er tegnet i katalogen, er romslig uten å være enormt. Her bevarer du den lune, gode hjemmefølelsen uten at det går på bekostning av sosiale soner og praktisk lagringsplass, - Christian Heger, salgs- og markedssjef i Nordbohus.
Annen utgave av husmodellen Opal

Denne flotte utgaven av Opal er tilnærmet lik huskatalog-utgaven, og ble bygd av Nordbohus Modum.

Se noen av Opal-variantene vi har bygd de siste årene:

3. Samspill – bestselger også i 2021 og 2022

Eneboligen Samspill

Atriumhuset Samspill havner blant de mest populære husmodellene våre for tredje år på rad. Med sitt moderne uttrykk og funksjonelle planløsning, har Samspill raskt blitt en favoritt hos kunder i alle aldersgrupper. Med alt på ett plan, er dette en praktisk livsløpsbolig.

Samspill har et bruksareal på 241.10 m2 og fire soverom. Noe av det kundene våre liker best med Samspill er at soverommene er adskilt i to separate fløyer. Dette gir rom for å få privatliv og egentid når man ikke ønsker å være samlet i husets kjerne.

Samspill er et svært unikt hus. Atriumformen gir huset et spennende uttrykk og ikke minst flere praktiske funksjoner for familien. Tradisjonell takform gir det ellers moderne huset et litt mer klassisk preg – noe mange ønsker i dag. De store vindusflatene, de sorte detaljene og planløsningen med alt på én flate gjør likevel dette til en svært tidsriktig bolig, - Christian Heger, salgs- og markedssjef i Nordbohus.
Mindre utgave av eneboligen Samspill

Liten versjon av Samspill bygd av PEAB Nordbohus Skien.

Se noen varianter vi har bygd av eneboligen Samspill her:

Usikker på hvilken husmodell som passer for deg?

Ta en titt i huskatalogen vår og kontakt gjerne din lokale Nordbohus-forhandler for å få hjelp til å finne det perfekte huset for dine behov.

Finn forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.