Hopp til hovedinnhold
De første boligene på Solsida Åfoss Vest

Se de første boligene på Solsida Åfoss Vest

På attraktive Solsida Åfoss Vest har Fjellstø Gruppen et knippe eneboligtomter til salgs, hvor Nordbohus står for husbyggingen. Her bor du i grønne omgivelser med enestående utsikt mot Norsjø. De første to av de tre solgte boligene er nå bygd. Den ene er husmodellen Oversikt, mens den andre er en Opal. Den tredje som skal bygges er boligkonsulenten hemmelighetsfull om enn så lenge.

Fortsatt ledige tomter

Kjøper du hus og tomt på Solsida Åfoss Vest er det Fjellstø Gruppen som står for tomtesalget og grunnarbeidene, mens vi i Nordbohus tar oss av støping og husbygging.

Første kunde har nå flyttet inn i sitt nye hus, og tilbakemeldingene er veldig gode. De opplever at vi i Nordbohus Skien er veldig profesjonelle i alle ledd. Vi har dedikerte tømrere som genuint bygger kvalitet. Byggeledelsen ligger i forkant og med et godt kvalitetssystem fra Nordbohus blir det som avtalt med kundene våre, sier Fredrik M. Stave, boligkonsulent/byggeleder i Peab Nordbohus Skien.
Eneboligen Oversikt fra Nordbohus

Denne varianten av eneboligen Oversikt gled rett inn i tomtefeltet. Store vindusflater og skjermet terrasse mot skogen lar familien nyte den flotte utsikten til det fulle.

Eneboligen Opal fra Nordbohus

Her ønsket kunden et herskapelig hus med god plass, og valget endte derfor på eneboligen Opal fra huskatalogen vår.

Opal under byggingSkreddersydd kataloghus fra Nordbohus
Den tredje boligen, som det nå jobbes med, er faktisk en annen katalogbolig, som er skreddersydd for kundens ønsker. Mer kan jeg ikke fortelle på nåværende tidspunkt, forteller en hemmelighetsfull boligkonsulent.

Les også: Se de første boligene på Solsida Åfoss Vest

Husmodellene vi har valgt ut for Solsida Åfoss Vest

I samarbeid med Fjellstø Gruppen har vi plukket ut fem husmodeller fra huskatalogen vår som vi mener tilfredsstiller alle krav en moderne familie har i dag:

Modellene som er valgt ut er de boligene vi mener passer best for det skrående terrenget på Solsida Åfoss Vest. De vender pent ut mot utsikt og natur. Dette er noen av våre mest komplette boliger i kategorien stor familiebolig, sier Fredrik M. Stave, boligkonsulent/byggeleder i Peab Nordbohus Skien. Boligene som er valgt er satt opp med en god standard leveranse. Alle boligene kan tilpasses dine ønsker i tillegg til at vi også kan tegne helt fra skissestadiet.
Oversikt er en moderne og romslig enebolig fra Nordbohus

Oversikt er en moderne og romslig enebolig med et bruksareal på 238 m2 og fire soverom.

Kundefavoritten Lun er en klassisk moderne enebolig fra Nordbohus

Kundefavoritten Lun er en klassisk moderne enebolig på 237,5 m2 med fire soverom.

Eneboligen Vennlig fra Nordbohus

Eneboligen Vennlig har et bruksareal på 158,5 m2 og fire soverom.

Eneboligen Opal fra Nordbohus i herskapelig stil

Glad i den herskapelige stilen? Da vil du sannsynligvis like eneboligen Opal – et spennende hus med et bruksareal på 190,5 m2 og tre soverom.

Eneboligen Auriga på ett plan fra Nordbohus

Vil du bygge et praktisk hus med en klassisk form, moderne funksjonalitet og alt på ett plan? Eneboligen Auriga har lenge vært en kundefavoritt hos oss!

Vil du også ha denne utsikten?

Enebolig fra Nordbohus med flott utsiktEnebolig med flott utsikt
Sol- og utsiktsforholdene her er jo som et maleri på veggen. Disse tomtene er det ikke mange av, forteller vår ivrige boligkonsulent.

Vil du også bo på Solsida Åfoss Vest?

Kontakt vår boligkonsulent/byggeleder Fredrik M. Stave.

Tlf: 922 833 25

E-post: fredrik.m.stave@peab.no

Fredrik M. Stave boligkonsulent/byggeleder i Peab Nordbohus Skien