Hopp til hovedinnhold
Combiwood spiler bak TV'en

Interiørtre og listverk fra Combiwood Barkevik- stort utvalg og godt inneklima!

I Nordbohuset Lystig i Bergen er det benyttet bærekraftig og inneklimavennlig listverk og spiler fra Combiwood Barkevik. Diskret glatt, hvitmalt listverk og utforinger rundt dører og vinduer. I tillegg er det brukt spiler i himling og bak TV. Huseier er spesielt fornøyd med spilenes levende uttrykk og gode akustikkdempende effekt i den skrå himlingen på kjøkkenet.
Spiler i taket

Combiwood Barkevik’s Tre gode tips til valg av listverk:

1. Tenk nøye igjennom valg av stil. Hva passer best i din stil? Husk at listverket setter en ramme og kan gi et personlig og stilfullt preg over rommene.


2. Tenk helhet. Velg gulv-, karm- og taklister som går godt sammen.


3. Velg rett farge til ditt listverk. Combiwood Barkevik lagerfører listverk i bomull, klassisk hvit og dempet sort. Listverk og utforinger kan også spesialmales slik at det passer inn i husets fargepalett.

Spiler kan brukes som et akustikkdempende element

Som vi ser på bildene fra det fine Nordbohuset Lystig kan spiler virkelig gi en atmosfære av spill og liv. Rette linjer med naturlig vakkert fargespill er en perfekt kombinasjon for å bryte med slette overflater i moderne hjem. Spesielt i rom med store vindusflater og høye himlinger vil spiler med akustikk-duk bak ha en god akustikkdempende funksjon.


Spiler brukes mer og mer også som kontrastvegg, romdeling, himling og sengegavler. Og vi ser at mange nå også leker seg med forskjellige fargenyanser på spilene. Combiwood Barkevik leverer spiler i løpende meter, faste lengder og ferdig montert på plate.

Spiler i taket på kjøkkenet

Forskjellige uttrykk i forskjellige byggestiler

I hus med mer moderne byggestil brukes ofte slette og enklere lister, som diskret glir inn i et helhetsinntrykk. Ofte malt i farger som går igjen ellers i interiøret.

Bli inspirert av denne lekre boligen.

Vi ser ofte at valget faller på profilert listverk i hus som er bygget i klassisk stil, ettersom det her ofte er symmetri og detaljer som preger. De profilerte listene blir et blikkfang og dermed et eget designelement i rommet.

Se eksempler på profilert listverk

En lek med farger

Trendene for 2022 viser at mange velger å la listverk og utforinger inngå i huset og rommenes interiørfarger. På listverk ser vi en tydelig trend med sort og duse, varme jordfarger. Vi ser også at flere velger å få inn naturlig rustikk trestruktur med beiset eller hvittonet listverk. Spiler leveres i økende grad med mange spennende behandlinger - som olje, beis eller hvittoning.

Relaterte artikler

Lystig interiør

Møblere ditt nye hjem? Les disse tipsene først!

En dag står du der kanskje, med et helt blankt lerret i form av et flunkende nytt hus. Den følelsen kan bare ikke beskrives. Du får muligheten til å gjøre det mange drømmer om: å innrede hjemmet ditt helt på nytt. Men før du setter den første spikeren i de nymalte gipsplatene eller går berserk på møbelbutikken, kan du kanskje ha nytte av å lese tipsene nedenfor.