Hopp til hovedinnhold
Enebolig Samspill, baderom

I Samspill med naturen i Eidskog

Egne røtter i nærheten av barndomshjemmet.

Irmelin, Kristoffer og deres to barn har bygd drømmehuset i hjemtraktene i Eidskog kommune. Med tomt mellom barndomshjemmet og besteforeldre falt valget på hustypen med navnet Samspill. Det forstår vi godt da huset ligger flott til på en liten høyde med utsikt til skog, åser og enger.

Stue med god i Samspill.

Man får nesten katedralfølelse av takhøyden i Samspill. Luftig, lyst og masse tumleplass for liten og stor.

Med 2 fløyer og kjøkken som bindeledd er dette boligen familien kan vokse i. Irmelin og Kristoffer har sitt soverom og bad i den ene fløyen, mens barna har sine rom og eget bad i den andre.

Les mer om publikumsfavoritten Samspill her.

Romslig kjøkken med kjøkkenbord- og benk i tre

Det store bordet og benkene på kjøkkenet har vært i familien til Irmelin så lenge hun kan huske. Nå gir det plass til familie og venner på besøk.

Relaterte artikler

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

Aurora eksteriør

Usikker på hvilken hustype som er den rette for deg?

Å ha mange valgmuligheter er positivt når du skal bygge hus, fordi det øker sjansen for at du finner den perfekte boligen. Samtidig kan det være vanskelig å vite hva du må tenke på. Vår boligkonsulent, Hans Aasmundrud, gir deg sine beste råd til hvordan du kan velge bolig basert på dine behov.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.