Hopp til hovedinnhold
Ny enebolig oppført av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

- I Dette huset har vi hotellfølelse hver dag

Johanna Rubeksen og mannen hennes møttes sent i livet, og da muligheten for å bygge et helt nytt hus sammen bød seg, var det ingen tvil om at de måtte gripe sjansen med begge hender. Med husmodellen Lystig som utgangspunkt, så de muligheten for å bygge drømmehjemmet på ett plan.

Et hus med rom for gjestfrihet

Johanna tar oss godt imot og viser oss entusiastisk rundt i hjemmet. Det er snart fire år siden hun og mannen flyttet inn i sitt nye hus på Vinterbro. Vi beveger oss mot den åpne stue/- kjøkkenløsningen og de store vindusflatene som pryder fronten av huset.

Stuebilde av nyoppført enebolig av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

På utsiden går faren hennes forbi i solskinnet. De elsker nemlig å ha gjester på besøk i huset, og familien titter ofte innom. Bare én måned etter innflytting feiret 14 gjester jul sammen med paret i det nye huset.

Sofahjørne i nyoppført enebolig av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom
Selv om vi liker å ha mange gjester på besøk, er det alltid rom for å trekke seg tilbake. Vi har tre soverom i tillegg til det store, luftige hovedsoverommet. Det er som å legge seg på et hotellrom hver dag.

Johanna, kunde hos Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Bilde av soverommet i nyoppført enebolig fra Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

En sømløs byggeprosess: kvalitet og samarbeid i fokus

Vi i Nordbohus Follo Bygg & Eiendom forstår hvor overveldende byggeprosessen kan være for de som ikke jobber med det daglig. Vårt team av eksperter er her for å hjelpe med alt fra tomt og husdesign, til valg av materialer og tilpasninger av planene.

– Etter vi kom over Nordbohus Follo Bygg & Eiendom på sosiale medier, lastet vi ned huskatalogen, tok kontakt og fikk booket et møte. Vi ble tatt veldig godt imot, og det var god dialog fra første møte til huset sto ferdig året etter, sier Johanna.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi ønsker å gjøre hele prosessen fra start til slutt så enkel og stressfri som mulig for våre kunder. Derfor er vi alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd som kan hjelpe kunden å ta de beste beslutningene for sine behov.

– Jeg har vært med å bygge hus før, men det hadde ikke mannen min. Vi var spesielt usikre i startfasen med byggetillatelse og grunnarbeid. Her var Nordbohus Follo Bygg & Eiendom veldig flinke å veilede oss og ordne det som trengtes, sier Johanna.

Forutsigbarhet

– Jeg er pirkete og fulgte nøye med gjennom prosessen, sier Johanna latterfullt. – Det var likevel ingenting å sette fingeren på hos Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Vi ble kalt inn til møter hvor vi fikk oversikt over hva de hadde gjort og hva som var neste steg. Alt var veldig forutsigbart og ryddig, konkluderer Johanna.

Naturlig lys og sjarm: Lystig var drømmehjemmet

Johanna, med røtter fra Færøyene, visste at de trengte et hus stort nok til å huse besøkende familie. Etter å ha sett på flere alternativer, falt valget på Lystig: en bolig med alt på ett plan. Huset har en imponerende takhøyde med vinduer fra gulv til tak. Det naturlige lyset som flommer inn i rommene, gjør det til et perfekt sted å være enten man er få eller mange.

Bilde av kjøkken i nyoppført hus av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

– Vi falt virkelig for denne husmodellen. Etter vi hadde undersøkt andre alternativer også, kom vi stadig tilbake til Lystig, forteller Johanna.

Les om lignende bolig: Samspill mini - en drøm av et hus i tilpasset størrelse

Integrert garasje ble til utleiedel

Vi ønsket å gjøre noen endringer etter å ha sett tegningene, og det var ikke noe problem. Nordbohus Follo Bygg & Eiendom fikk forslagene mine, og kom med gode råd tilbake.

Johanna, kunde hos Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Lystig er designet med integrert garasje, og denne delen fikk paret tegnet om til utleiedel. Inngang, parkering og uteområde til hovedboligen ligger likevel skjermet til.

Utendørs bilde av nyoppført enebolig fra Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Tips fra en fornøyd boligeier

– Hvilke råd vil du gi andre som skal bygge nytt hus?

– Tenk langsiktig. Som kjøper må du ta stilling til mange valg fortere enn antatt. Det gjelder alt fra små ting som kontakter og vannkraner, til hvordan badet skal se ut og om huset skal være listfritt eller ikke, forteller Johanna.

– Er det noe du ville gjort annerledes?

– For meg er vaskerommet en viktig del av huset. Mannen min var ikke like opptatt av å gjøre tilvalg på dette rommet, men sier i ettertid at vi kunne gjort det mye større, forteller Johanna med et smil om munnen.

Vaskerommet i nyoppført enebolig fra Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Les mer om byggeprosessen

Et hus som imøtekommer endringene i livet

Å finne det perfekte huset er ikke alltid en enkel oppgave. Ved å tenke langsiktig og velge et fleksibelt hus, kan du skape et hjem som imøtekommer alle behov og ønsker, uansett hva fremtiden måtte bringe.

– Vi er jo bare to personer som bor på 260 kvadratmeter. Selv om vi har fått et hus vi kan bo i resten av livet, har vi vært inne på tanken om å bo i leilighet når vi blir eldre. Vi er likevel usikre på om vi oppnår samme hotellfølelse der, avslutter Johanna etterfulgt av en god latter.

Realiser boligdrømmen – ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi er alltid klare for å svare på spørsmål, gi råd og hjelpe kundene våre gjennom hele prosessen - fra idé til ferdigstillelse.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine boligdrømmer. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Karen Elise S. Huus
Boligselger

930 36 290

karen.elise@follobyggeiendom.no

Relaterte artikler