Hopp til hovedinnhold

Følelsen av et godt og trygt hjem

Vi i Follo Bygg og Eiendom har 24 års erfaring med oppføring av nye boliger og rehabilitering. Grunntanken vår har alltid vært å levere kvalitet – enten du ønsker et nytt hjem eller en ny inngangsdør. Kvalitet handler ikke bare om den håndverksmessige utførelsen. Du som kunde skal oppleve trygghet fra første kontaktpunkt, gjennom hele byggeprosessen, og fram til sluttbefaringen av din nye bolig.

Hjertet i byggeprosessen – velkommen til din nye bolig

Når du bygger hus med oss, er det svært viktig for oss at du får følelsen av at det er ditt hjem. Derfor får du mulighet til å være en del av prosessen fra start til slutt. Vi vet det er viktig for deg å få komme inn i boligen og kontrollere underveis at alt blir slik du ønsker, og ikke bare følge med fra utsiden av gjerdet på byggeplassen. De visuelle befaringene du får ta del i hos oss gjør at du får mer eierskap til huset ditt tidlig i prosessen. Kanskje er det også da de første gledestårene kommer. Du skal føle deg inkludert og ivaretatt fra gravemaskinen kjører inn på tomten, til du står med nøkkelen til ditt nye hjem i hånda.

I arbeidshverdagen min er det ikke mye som kan måle seg med å gå sammen med kunden når de får oppleve gleden av sitt nye og tilpassede hjem.

- MARTIN HOVIND, PROSJEKTLEDER I FOLLO BYGG OG EIENDOM

På befaringene får du også innsikt i materialer og det tekniske, slik at du kan flytte inn og vite at hjemmet er bygget av lokale håndverkere med stor yrkesstolthet og kvalitet i senter. Våre byggledere har lang fartstid som utøvende tømrere og våre formenn kjenner godt til hvordan prosessen skal gjennomføres. Sammen sørger vi for at du får en bolig som er bygget for å vare.

Våre råd til deg som skal bygge hus – tenk langsiktig og stol på valgene dine

Som kunde bygger man nødvendigvis ikke en bolig mer enn én gang i livet. Vi bruker gode ressurser på planlegging i forkant av byggeprosessen, slik at du får et hjem tilpasset dine behov og ambisjoner. Passer for eksempel romløsningen like godt nå som om 18 år, når barna har flyttet ut? Vi hjelper deg gjerne med å tilpasse utformingen på boligene, flytte vegger eller endre produkter underveis i planleggingsfasen. Det viktigste for oss er at du får det du ønsker deg.

Oppdatert kompetanse – en nødvendighet for oss; en trygghet for deg

Verden og boligbransjen er i stadig endring. For å holde oss oppdatert på markedsutvikling og kundenes behov, deltar våre ansatte jevnlig på kurs og lanseringer av nye produkter i nærmiljøets byggevarehus, XL-bygg Ski. To år med pandemi har dessuten forsterket behovet for digital læring og informasjon blant annet gjennom Byggmesterforbundet og Direktorat for Byggekvalitet. Vi holder oss oppdatert slik at du som kunde kan senke skuldrene og glede deg til innflytting.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det å bygge en bolig?

Dette avhenger av prosjektets størrelse, men fra første bunnsvill er festet, tar det i gjennomsnitt fire til ti måneder før boligen er klar. Gjennomføringstiden blir også stadfestet i kontrakt i forkant, slik at du får en realistisk og gjennomtenkt fremdriftsplan. Det er helt vesentlig for oss med tilstedeværelse av prosjektleder og byggeleder på byggeplass, i tillegg til kommunikasjon med alle leverandører. Vi forstår viktigheten av det å være tett på både i byggeprosessen, og i ditt nærmiljø. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ser frem til en trivelig prat med deg!