Hopp til hovedinnhold
Bilde av en enebolig oppført av Follo Bygg og Eiendom

– Utmerket seg på pris og service!

Ingen reise er lik når det kommer til å bygge sitt eget hjem. For Torbjørn og Mariel startet eventyret med et enkelt ønske – et sted å kalle sitt eget, et hjem som ville være trygt og godt for familien. Vi har tatt turen tilbake til Nesodden for å høre hvordan de opplevde sin husbyggingsreise med oss, bli med!

Føl deg hjemme hos oss!

Vårt ønske er at du skal føle deg trygg og komfortabel mens vi jobber sammen om å realisere ditt drømmehjem. Fra første øyeblikk hjelper vi deg med å sette ord på drømmene dine og gir gode råd om hvordan du kan realisere dem.

"Vi kontaktet flere husleverandører, og valgte Nordbohus Follo Bygg & Eiendom fordi de var best på både på pris og service. Teamet var veldig imøtekommende, svarte raskt og var god på å tilrettelegge for våre behov og ønsker."

– Torbjørn og Mariel, kunder av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Vil du høre mer om mulighetene? Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Stilfullt og funksjonelt kjøkken! Paret valgte å sette inn et ekstra vindu på den ene kjøkkenveggen for å få mer lysinnslipp. I tillegg gikk de for en åpen løsning mellom kjøkken og stue, noe som har resultert i et rom som føles stort og lyst!

Ekspertrådgivning og tillitsfullt samarbeid

Nordbohus Follo Bygg og Eiendom tilbyr et bredt utvalg av kataloghus, som enten kan bygges akkurat som de er, eller tilpasses etter dine behov. Du kan endre både størrelse, rominndeling, utseende og mye, mye mer.

Et klassisk hus for et sjarmerende nabolag

For Torbjørn og Mariel falt valget på husmodellen Aurora, et praktisk og moderne kataloghus som passet perfekt til familiens behov.

– Tomten vår ligger i et område med klassiske hus, og husmodellen Aurora skilte seg ut på en positiv måte. Vi likte også at vi kunne tilpasse husmodellen etter våre ønsker, sier Torbjørn og Mariel.

Et kataloghus fra Nordbohus er bare starten – forestill deg muligheten for å legge til et ekstra rom, løfte takhøyden eller utvide kjøkkenet for å skape akkurat ditt drømmehjem.

Bygg trygt med verdifull veiledning

Rådgivning er en viktig del av tjenestetilbudet hos Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. Vi forstår at søknadsprosessen og samarbeidet med kommunen kan være utfordrende og tidkrevende for mange kunder. Derfor er vi her for å støtte og veilede deg gjennom hele prosessen, og fungere som dine pålitelige rådgivere.

Og har du ingen tidligere erfaring med husbygging? Ikke noe problem!

– Gjennom hele prosessen var Nordbohus Follo Bygg & Eiendom våre veiledere, klare til å løse utfordringer og holde oss på rett kurs, sier paret.

Fra stuen kan du nyte utsikten gjennom koselige sprossevinduer.

Fokus på detaljer

– Som førstegangsbyggere fant vi trygghet i Nordbohus Follo Bygg & Eiendoms åpenhet for spørsmål. Vi fikk alltid grundige svar, samt tips om detaljer vi ikke selv hadde vurdert, sier Torbjørn og Mariel.

Det er nettopp de små detaljene som virkelig gjør forskjellen i hverdagen: De store vinduene som slipper inn sollyset og skaper en åpen og luftig atmosfære, og den romslige entreen som ønsker deg velkommen hjem hver dag.

Paret legger til:

– Vi er også positivt overrasket over hvor godt huset holder på varmen om vinteren

– strømregningene er mye lavere enn forventet!

Når vi spør paret om hva de setter aller mest pris på med huset, fremhever de den praktiske utformingen, med et stort og åpent inngangsparti som gir nok plass til hele familien når de skal ut av døren

Tilpasning og skreddersøm av kataloghuset

Personlig tilpassing av kataloghus skaper unike hjem. Torbjørn og Mariel valgte å heve kneveggene for en luftigere følelse i andre etasje, en endring de er svært fornøyde med.

– Mange av tilpasningene ble gjort etter at Karen Elise informerte oss om ulike muligheter, viste oss bilder av hva andre har gjort og kom med egne forslag.

Paret legger til:

– Det handlet aldri om å øke kostnadene for deres egen fortjeneste. Tvert imot, kom Nordbohus Follo Bygg & Eiendom ofte med forslag som bidro til å redusere kostnadene for oss.

Torbjørn og Mariel valgte å gå for en listefri løsning i stuen i andre etasje, grunnet rommets mange vinkler.

Refleksjoner etter byggeprosessen

– Hvis vi skulle gjort det igjen, tenker Torbjørn og Mariel, – ville vi speilvendt huset for bedre tilpasning til innkjørselen. Men, alt i alt er vi utrolig fornøyde med valget av Nordbohus Follo Bygg & Eiendom. De har gjort drømmen vår til virkelighet, sier Torbjørn og Mariel.

Familien har følgende råd til andre som skal bygge hus:

  • Sett en ramme for hvor mye penger du vil bruke
  • Finn et firma du stoler på
  • Ikke ha dårlig tid, søknadsprosessen kan ta lang tid hos kommunen
  • Vær forberedt på uforutsette ting

Vi er takknemlige for tilliten Torbjørn og Mariel har vist oss, og vi ønsker dem mange fine år i deres skreddersydde hjem!

Skal du bygge hus i Follo? Snakk med oss!

Ta kontakt for å oppdage hva vi kan oppnå sammen – en samtale kan være starten på ditt nye drømmehjem. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vil du se flere av våre kataloghus? Last ned gratis huskatalog!

Ta kontakt med vår boligselger:

Karen Elise S. Huus
Boligselger

930 36 290

karen.elise@follobyggeiendom.no

Relaterte artikler