App viser hvordan huset blir på tomta - augmented reality

Mange av kundene våre synes det er vanskelig å skjønne hvordan huset vil se ut på tomta. Det å bygge visningshus i hele landet kunne vi ha gjort, men det ville blitt veldig mange hus… Derfor landet vi på å lage en app som visualiserer huset på tomta.

Last ned appen, velg hus og plasser det på tomta. Du har mulighet til å gå ut og inn av huset. Det er fritt fram å navigere rundt og plassere huset på nytt om det la seg litt rart ved første klikk. Prøv deg frem. Du kan i tillegg plassere en miniversjon av hvert hus på kjøkkenbordet ditt, eller der du vil.

Se hvordan Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, plasser huset på «tomta».

Vi er gjerne med deg hele veien

Våre lokale forhandlere hjelper deg gjerne med valg av hus, tilpasninger og blir gjerne med på tomta for å plassere huset i AR. Kontakt din lokale Nordbohusforhandler.

Android:
Last ned appen i GooglePlay

 

Apple IOS:
Last ned appen i Appstore

 

Hva er AR?

AR står for augmented reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk. Her erstatter man ikke alle synsinntrykk, men legger et lag med digitalt tilleggsinnhold oppå et bilde, gjerne levert direkte fra et kamera.

 

Gladsnekkern tester app for plassering av hus på tomt

Gladsnekkern elsker ny teknologi, og nå tester han Nordbohus sin app for plassering av hus på tomt.
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18