Nordbohus anbefaler BMI

#Reklame - Takproduktene til Europas ledende takspesialist, BMI, har sørget for tette, trygge tak i over 100 år. To av deres mest populære løsninger er takstein av tegl og betong. Nordbohus anbefaler vi takspesialistene BMI. 

Tegl og betong er materialer som er blitt brukt i boligbygging i hundrevis av år, og har sterke tradisjoner på norske hustak. BMI (tidligere Zanda, Monier og Icopal) er alltid først med å videreutvikle nye, smarte løsninger for tegltakstein og betongtakstein, slik at taket er rustet for et klima som stadig blir barskere.

Å investere i taket er en investering for fremtiden. Et tak skal sørge for at familiens bolig er tett og lun i flere tiår. Samtidig skal taket stå i stil med resten av boligens fasade. Både tegltakstein og betongtakstein er en god løsning for boligeieren som ønsker et klassisk uttrykk på fasaden, og for boligeieren som ønsker at boligen står i stil med moderne arkitektur.

Tegltakstein – en investering som varer

Tegl har blitt brukt som byggemateriale i mer enn 5000 år, og egner seg svært godt til taket. Teglstein er et naturlig og keramisk materiale som produseres av brent leire. Takstein i tegl blir bare vakrere med årene, er svært slitesterkt og har en levetid på over 75 år. Teglsteinstak fra BMI har 30 års produktgaranti.

Teglstein for klassiske tak

BMI-Monier-Clay-Hollander-v-Fagernes-4_web.jpg
Taksteinen Hollander-V passer på taket til huseieren som er opptatt av estetikk, design, og et klassisk utseende. 

To teglstein vi anbefaler for den klassiske boligeieren er KDN og Hollander-V. Både Hollander-V og KDN finnes i en rekke ulike farger og profiler.

  • KDN er en glasert teglstein som utstråler klassisk luksus – og passer dermed til det eksklusive og klassiske taket. KDN teglstein ser like ny ut om 75 år, fordi den glatte overflaten sørger for at mosen ikke får feste.
     
  • Taksteinen Hollander-V passer på taket til huseieren som er opptatt av estetikk og design. Hollander-V er svært enkel å legge, slik at det er enkelt å gi taket særpreg og et klassisk utseende.

Teglstein for moderne tak

_AZ_7822_web.jpg
Teglstein kan også brukes på hus med stramme linjer og mer moderne arkitektur.

Tegltakstein trenger ikke nødvendigvis å ha et klassisk utseende.

  • Turmalin er en flat og stilren tegltakstein som står i stil med moderne arkitektur.

Betongtakstein – for et pent og trygt tak

Betong er et naturlig og sterkt materiale som er lett å håndtere på tak. Takstein i betong er svært værbestandig, og er både et vakkert og prisgunstig alternativ. BMIs takstein i betong er Norges sterkeste, og har best testresultater fra SINTEF Byggforsk. Betongtakstein fra BMI dekker over 550 000 tak i Norge, og er dermed Norges mest solgte takstein gjennom tidene. Betongtakstein fra BMI har 30 års produktgaranti, og en forventet levetid på 50 år eller mer.

Betongtakstein for klassiske tak

To betongtakstein vi anbefaler for den klassiske huseieren, er Zanda Protector og Zanda Arktis. Begge typene kommer i en rekke ulike farger og profiler.

  • Zanda Protector har en sterk, glansfull og holdbar overflate. Den glansfulle overflaten passer perfekt til det klassiske taket. Taksteinen er en av BMIs mest populære takstein, og finnes i fire farger.
     
  • Zanda Arktis er vakker å se på samtidig som at den er spesialutviklet for det hardføre klimaet vi har i Norge. Betongtaksteinen Arktis blir liggende støtt på taket i ekstremvær og uforutsigbare vintre. Arktis harmonerer med norske byggetradisjoner, og er det naturlige valget for de som skal kle huset i tradisjonell byggestil.

Betongtakstein for moderne tak

  • Zanda Minster er ofte benyttet på moderne boliger i funkis-stil, men kan også være et spennende valg på mer tradisjonelle hus og hytter. Betongtaksteinen Zanda Minster vant den prestisjefylte, internasjonale Red Dot Design Award i 2010 for stilrent design og god kvalitet.

Fortsatt usikker på hvilken takstein som passer for din bolig? Se alle BMIs produkter her

#Reklame // Nordbohus anbefaler BMI
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra BMI

Finn forhandler