Gladsnekkern sesong 2 underveis

Nordbohus oppnådde mer enn 1 million visninger av de 20 filmene i sesong 1 med Gladsnekkern. For oss var det en stor suksess, og nå kommer den etterlengtede sesong 2! Klarer vi 2 millioner visninger i sesong 2? Enda viktigere enn som så, blir du med i sesong 2?

Gladsnekkern er en jovial kar som reiser rundt i hele landet for å sjekke om Nordbohus sine kunder trives i sine nye boliger. Han blir tatt meget godt i mot og lar seg selvsagt imponere over hvor fint folk har fått det hjemme. Blant Norges youtube-seere er det også mange som har latt seg imponere. Vi har fått mange visninger, faktisk over en million for alle filmene, og mange har etterlyst sesong 2. Nå kommer den, og i teaseren ovenfor kan du se Gladsnekkern etterlyse nye locations :-) Noen av våre beste øyeblikk er faktisk i kommentarene på youtube fra sesong 1:

"Dere må få til en sesong 2! Kjempefin serie."

"Nå har jeg hatt Gladsnekkern-maraton her, når kommer sesong 2?"

Gladsnekkern-konseptet er utviklet sammen med våre rådgivere i Oslo Reklamebyrå og Red Ant. Selveste Gladsnekkern jobber faktisk i Red Ant :-) Vi fikk fire konseptforslag og sammen med alle ansatte på hovedkontoret valgte vi Gladsnekkern som vår mann på youtube.

Navnet er selvsagt valgt ut fra Gladsnekkerns personlighet. Det er en rivende glad laks som kommer inn dørene og vil se. og det liker vi. Nå leter vi etter nye Nordbohus-hjem som Gladsnekkern skal besøke. Kjenner du noen som bor i et rekkehus, en leilighet eller en enebolig fra Nordbohus så tips dem gjerne om vår serie. Kanskje får du se dine venner i vår tv-serie?

Se hele sesong 1 her: Gladsnekkern sesong 1

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å være med i sesong 2!
 

Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Gladsnekkern sesong 2 kommer! Blir du med?

Gladsnekkern leter etter nye rekkehus, leiligheter og eneboliger han skal besøke i sesong 2! Kommer han hjem til deg?
Finn forhandler