Garantert lang levetid

Nordbohus anbefaler NorDan. Målet vårt har hele tiden vært å levere stadig bedre vinduer og dører til kundene våre. I dag får du både vedlikeholdsfrie produkter gjennom vår Hel Alu-serie og treprodukter med en sopp og råte-garanti helt opp til 30 år.

Hytte med vinduer fra Nordan

Et vindu fra NorDan varer med andre ord lenge. Gjennom snart 100 års arbeid og kontinuerlig produktutvikling har vi lært hva som skal til for å produsere vinduer og dører av skikkelig kvalitet. Produktene våre må tåle store påkjenninger. Dette har ført til at vi er blant de ledende i arbeidet med å bekjempe fuktigheten som den kanskje største utfordringen. For deg som kunde kan du derfor være trygg på at du velger produkter med høy kvalitet og bestandighet når du velger NorDan. 

Beskyttelse mot sopp og råteskader

For å unngå råteskader, benytter vi tre av furu med en høy andel kjerneved. Dette i kombinasjon gir god beskyttelse mot sopp og råte. I tillegg vakuumimpregnerer vi alt trevirke som ytterligere forsterker trematerialets evne til å stå imot fuktig og værhardt klima. 

For aluminiumsbelagte vinduer og dører i tre, både behandler, pulverlakkerer, kapper og pakker vi aluminiumen i egen fabrikk. Dette gir oss full kontroll gjennom hele produksjonsprosessen, og sikrer at du opplever en gjennomgående topp kvalitet på dine leveranser. Overflatebehandlingen gjør produktene nærmest vedlikeholdsfrie og sørger for en sopp og råte-garanti på hele 30 år.   
 
Det er ikke bare produktenes egenskaper som er viktige. Like viktig er også måten vi produserer dem på. Miljøstandardene til NorDan er høye, og vi er stolte av å kunne tilby markedets største sortiment av svanemerkede vinduer og dører.   

Hus med vinduer fra NorDan

Trygghet i kundeløftet

Vi jobber hardt hver dag for at du som vår kunde skal være fornøyd med oss, dette er grunnen til at vi i 2014 etablerte det vi i dag kjenner som kundeløftet. På våre vinduer, balkongdører og skyvedører laget i tre, har vi hele 20 års garanti mot sopp og råte. Ønsker du i tillegg aluminiumsbekledde produkter gir vi hele 30 års garanti mot sopp og råte. Forventet levetid er på hele 40 og 60 år. For noen av oss betyr det livet ut.

For deg som privatkunde har vi i tillegg en fem års garanti på knust glass. Uhell kan skje oss alle, derfor gir vi deg denne garantien som en del av Kundeløftet.

Til slutt: Bak hver eneste leveranse fra NorDan står dyktige mennesker som mest av alt ønsker å gjøre deg fornøyd, og gi hvert enkelt produkt så lang levetid som overhodet mulig.

Riktige vinduer gir lavere energiforbruk 

Vinduer spiller en stor rolle når det kommer til energiforbruket i et hjem. Gamle, dårlig isolerte vinduer kan stå for opptil 40 prosent av det totale varmetapet i boligen din. For å forstå hva som gjør at et vindu har god isolasjonsevne, må man være klar over produktets oppbygging. Her er aspekter som U-verdi og glassoppbygging mest betydningsfulle.

Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Jo lavere U-verdi, jo bedre er isoleringsevnen til et vindu. I henhold til byggeforskriftene på 80-tallet, hadde vinduene krav på U-verdi på 2,4. Sammenliknet med dagens krav på 0,8, er forskjellen på varmeisoleringen betydelig større fra vinduer laget på 80-tallet. Ved å skifte ut dine gamle vinduer får du betraktelig bedre varmeisolasjon i huset og dermed bruker du betydelig mindre energi på oppvarming.

Når det gjelder glass, anbefaler NorDan alltid vinduer med 3-lags glass, uavhengig om det er nybygg eller rehabilitering.  3-lags glass gir lavere u-verdi, noe som betyr bedre isoleringsevne i dine vinduer. Det hjelper deg med å opprettholde jevn temperatur året rundt, du slipper kaldras og oppnår et bedre innemiljø i boligen din.

I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig. Det sikrer lavest mulig energitap og vinduene tåler store påkjenninger fra vind.

GreenTech- et enda mer bærekraftig produktalternativ

NorDan har en lang og stolt tradisjon for å tenke nytt og vi jobber hver dag for å bli en enda mer bærekraftig vindus- og dørprodusent. For å kunne hjelpe våre kunder å ta et grønnere valg har vi utviklet GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ.

Ved kjøp av et GreenTech produkt får du:

  • Et Svanemerket produkt med minst mulig negativ miljøbelastning og 10 års produktgaranti
  • Aluminiusbekledning på utsiden av produktet
  • 3-lags glass, som gir lavere u-verdi og bedre isolasjonsevne
  • 60-års forventet levetid og 30 års garanti mot sopp og råte
  • Vårt løfte om å ta produktet i retur, når det er modent for utskiftning
  • Et kortreist produkt produsert i våre norske fabrikker
  • Karbonnøytralt transportregnskap
  • Planting av et tre for hvert produkt du kjøper
Finn forhandler