Nordbohus anbefaler NOREMA

#Reklame // Norema - En svane i mitt hjem
 

svane_0.jpgNår du hører ordet «svane», tenker du kanskje først og fremst på ynde og eleganse. Og det er jo nettopp dette som kjennetegner Noremas karakteristiske kjøkkendesign, som i hovedsak gjenspeiler de visuelle kvalitetene vi forbinder med det nordiske lyset, naturen og landskapet.

Men begrepet svane har også en annen viktig betydning for Norema, av den grunn at de aller fleste kjøkkenmodeller er Svanemerket. Norema var svært tidlig ute med bærekraftige løsninger i alt fra råvareinnkjøp og produksjon til transportlogistikk og avfallshåndtering.

Hva betyr egentlig Svanemerket?

Det finnes etter hvert en lang rekke miljørelaterte  sertifiseringsordninger, som alle har viktige og verdifulle formål. Svanemerket er den offisielle nordiske miljømerkeordningen som setter en helhetlig standard for alle tiltak som retter seg mot klima og miljø.

Da FNs bærekraftsmål om ansvarlig forbruk og produksjon ble vedtatt i 2018, hadde Svanemerket allerede vært virksomt siden det ble vedtatt av Nordisk ministerråd 30 år tidligere.

For Noremas del betyr svanemerking store forpliktelser på en rekke områder av produktenes livssyklus. La oss se på noen av de viktigste punktene, og vi kan starte med råvarene som inngår i kjøkkenproduksjonen og som hentes fra ulike deler av verden. Her er kravet at det benyttes miljøsertifiserte materialer, dvs materialer som er fremskaffet på en slik måte at det taes hensyn til naturressurser, biologisk mangfold og arbeidskraft. 70% av trevirket i Noremas kjøkkenprodukter kommer fra sertifisert skogbruk.

Norema_kjk_Trapes_Ask_web.jpg
Her er kjøkkenet på lag med naturen og utsikten! 

Ren produksjon. Sunt inneklima.

Ved produksjonsprosessene i Noremas fabrikker benyttes kun miljøsertifiserte kjemikalier til sammenføyning og overflatebehandling. Dvs at lim, lakk, maling og beis er fri for løsemidler og klimaskadelige avgasser. Disse verdifulle egenskapene følger kjøkkenproduktene helt inn i folks hjem, i den betydning at innredningene tilfredsstiller de strengeste miljø- og renhetskrav, med fravær av kjemikalier som kan forårsake allergier og luftveisplager.

Også ved all frakt av kjøkken mellom fabrikk og byggeplass er det tatt viktige klimahensyn gjennom kompakt pakking og effektiv transportlogistikk. I og med at Norema er en nordisk innredningsprodusent, gir det dessuten en betydelig miljøgevinst at alle kjøkken og bad som leveres til norske hjem er korteiste.

Full Flex: Norema møblerer hele huset.

Du som skal bygge ny bolig, tenker kanskje «hvordan får jeg mine gamle kommoder, seksjoner, reoler og skap til å passe inn? Og hva med flyttelasset? Pakking og transport av tungt innbo kan jo være både slitsomt og tidkrevende. Og hvor stilig blir det egentlig med gamle møbler i et nytt hus?

Hvorfor ikke plassbygge innredning til hele huset? Du kan droppe halve flyttelasset og starte et nytt og enklere liv med fastmonterte møbler. Norema er nemlig mye mer enn «bare» kjøkken og bad. Norema er faktisk et helt innredningssystem. Skapmodulene, som finnes i mange ulike høyder, bredder og dybder, er like anvendelige til spesialinnredning av entré, garderobe, oppholdsrom, vaskerom og soverom.

Én fordel er, at du gjennom Full Flex-systemet vil få en ensartet innredningsstil over hele huset. En annen fordel er, at all fastmontert innredning betyr forenklet renhold. Tenk bare på alt du slipper å skyve og flytte på under vask og støvsuging.

Norema_kjk_Aspekt_web.jpg
Aspekt fra Norema, fungerer meget godt i flere rom enn kjøkkenet!

Norema gjør det enkelt og inspirerende å  innrede ditt drømmehjem!

Når du skal bygge hus der Norema kjøkken og bad inngår i standardleveransen, vil Noremas erfarne interiørkonsulenter gi deg verdifull hjelp med å avklare behov og ønsker for ditt nye hjem. 

Kanskje du foretrekker en annen kjøkkenmodell, et annet innredningsoppsett, eller en spesiell og personlig vri på planløsningen? Det meste er mulig å få til gjennom det som kalles tilvalg, altså endringer du ønsker å gjøre ut over standard beskrivelse av kjøkken og bad. Her er det bare fantasien som setter grensen, og selvsagt budsjettet du har til rådighet.
 

#Reklame // Nordbohus anbefaler NOREMA
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra NOREMA

Finn forhandler