Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Unik mulighet - bo på toppen av Orkanger i Lysthusflata!

Kolbjørn Sivertsen
Boligselger
Prosjektet bygges av

Nordbohus Orkland

Nordbohus Orkland er en Mesterbedrift som er lokalisert på Orkanger. Vi er 14 ansatte, og bedriften ble startet i 2008. Vi har erfaring med både stor og små byggeprosjekter, og har mange gode referanser å vise til. Nordbohus Orkland er en totalleverandør av nybygg, tilbygg og restaureringsprosjekter.

Gå til forhandlersiden

Bo på toppen av Orkanger i Lysthusflata!

Vi hjelper deg å finne boligen til din tomt.

Etter flere år med omfattende planlegging, har nå startskuddet gått for Orklands største eneboligfelt på 45 år. Vi har håndplukket fem boliger som alle har unike kvaliteter for posisjonering i Lysthusflata. Vi mener følgende boliger passer utmerket for tomtene;

Er det ingen av disse som faller i smak har vi totalt 32 ulike, standard eneboliger i vår huskatalog. Vi har også dyktige arkitekter som kan bistå deg i å tegne boligen - akkurat slik du ønsker den.

Det nye boligfeltet har hele 67 tomter i mange ulike størrelser og landskap. Å se for seg huset på tomta kan være vanskelig, derfor prøver vi etter beste evne å visualisere det for deg. Tomten kjøpes gjennom EiendomsMegler1 Orkanger, og vi i Nordbohus Orkland kan hjelpe deg å bygge din drømmebolig! Ta gjerne kontakt med selger, Kolbjørn Sivertsen - 95846049 for råd og veiledning. 

Hvorfor bygge med Nordbohus Orkland?

Vi har lang fartstid som boligutbygger og forhandler - helt siden 2008 har vi tilpasset og levert hus i områdene rundt Orkland, Trondheim, Melhus, Skaun, Rindal og Heim. Vi kjenner nærområdet, og ser frem til å hjelpe deg som ønsker å bygge hus i Lysthusflata. Vi holder til på samme sted som vi alltid har gjort. Avtal et uforpliktende møte med en av våre boligrådgivere og kom ett steg nærmere boligdrømmen. Vi ser frem til å se deg!