Hopp til hovedinnhold
1 / 0

FLOTT ENEBOLIG PÅ KONGSVINGERS NYE SOLSIDE!

Guldbrand Andersens veg, 2212 Kongsvinger, 2212 Kongsvinger
Pris fra
7 300 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

50

Bruksnr.

216
Tore Fløiten
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Atlas er et ekstraordinært hus for livets helt ordinære øyeblikk. Dette velutstyrte huset har et unikt blikkfangende eksteriør og mange praktiske funksjoner.

Mønt himling og ekstra takhøyde mot åpen andre etasje gir en luftig romfølelse. Høye vinduer som strekker seg fra gulv til tak gir helt eksepsjonelle lysforhold inne i boligen.

Med åpne planløsninger, egen sportsbod, carport med overbygd inngang til boligen, og utearealer både foran og bak, er Atlas en svært funksjonell bolig.

Tegn ditt eget Atlas, eller gå for standardversjonen. I Atlas har du full oversikt og en verden av muligheter foran deg.

Pris inkluderer tomt og graver.

Boligens standarder

Utvendig kledning

Standardvalg, 1 strøk grunning + mellomstrøk
Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Terrassedekke
Standardvalg. CU-impregnert terrassedekke
Terrassebord CUIMP Terrassebordene leveres med avrundede kanter. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid. CUIMP er beregnet til bruk over bakkenivå. Et forholdsvis rimelig, men trygt og tradisjonelt valg.

Overflate gulv yttergang
Black Riven Slate fra Designflooring.
Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, og ideell for alle hjem og områder med stor trafikk og høy slitasje.

Overflate gulv tørre rom
Standardvalg. 15 mm 1-stavs eikeparkett
1-stavs parkettgulv med mindre naturlige fargevariasjoner og små kvister. Gulvet er hvitlasert og med matt lakk. Et tidløst gulv for tørre rom som kan kombineres med gulvvarme

Overflate gulv baderom
Standardvalg. Keramiske fliser på gulv i våtrom
Overflate vegg baderom
Standardvalg. Baderomsplater
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Standardvalg. Sparklet og malt gipsplate
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Hoveddør
Standardvalg. Hoveddør fra Swedoor eller Bygg1.
Innerdør
Standardvalg. Slette innerdører fra Swedoor eller Bygg1.
Innerdørene er enkle/slette dører med malt overflate. En funksjonell dørløsning som dekker ditt grunnleggende behov og passer til innredningen i de fleste hjem.

Innredningspakke bolig
Nordbohus samarbeider med HTH og Sigdal, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Standardvalg. Peisovn type Contura 510.
Contura 510 fra Varmefag er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Standardvalg. Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.
I møte med vår selger kan du i tillegg endre på selve huset, og gjøre det både større og mindre. I tillegg kan du få tilgang på langt flere valgmuligheter innen tilvalg.

Kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
  • Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
  • 1 års befaring av boligen. 
  • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
  • Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.


Om Nordbohus
Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å være en ledende boligleverandør. 

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Andre prosjekter fra Nordbohus Kongsvinger AS