Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Om oss

Det er i 2024 30 år og godt over 500 boligenheter siden Per Gunnar Gjermshus flyttet hjem til Kongsvinger og etablerte Nordbohus som kontor i Kongsvinger.

Det første året, fra 1994-1995 drev Per Gunnar virksomheten mer eller mindre alene og opererte som både daglig leder, selger og byggeleder. Oppdragsmengden økte imidlertid raskt og håndverkere måtte på plass. Siden har det gått slag i slag og i dag er vi ca. 25 ansatte som til sammen utgjør 250 års erfaring innen boligbygging.

Våre ansatte er vår aller viktigste ressurs når vårt arbeid skal bedømmes. Vi har egne svært dyktige og profesjonelle håndverkere samt dyktige folk til å lede. Disse skaper trygghet for deg dersom du ønsker å realisere prosjektet ditt.

Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?