Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Boligtomter i Solbakken - Kongsvingers solside!

Solbakken, 2212 Kongsvinger
Pris fra
1 600 000 kr

Boligtype

Tomter

Gårdsnr.

50

Bruksnr.

1
Tore Fløiten
Selger
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Kjør riksveg 2 mot Kongsvinger, sving første til venstre etter Kongsvinger Budget Hotel. Sving deretter 1. til venstre opp Bukkene Bruses veg. Følg vegen til den har passert en gangbru. Sving andre til venstre inn i Guldbrand Andersens veg.

Beliggenhet

Nå kan du sikre deg tomt på Kongsvingers solside! 

Ved Bogeråsen på Langeland finner du det nye fantastiske boligområdet Solbakken. Området ligger nært Kongsvinger sentrum med nærhet til naturen. 

Tomtepriser fra kr 1 600 000,-.

Ta kontakt med oss for informasjon.

Beskaffenhet

Området ligger solvendt i kombinert skrått/flatt terreng. Solbakken har særdeles attraktiv beliggenhet i forhold til solforhold og nærhet til både naturen og sentrum.

Solbakken har et unikt turområde både sommer og vinter. Her er det landlig, men samtidig sentralt og med en flott utsikt mot Glomma og skogkledde åser. Området er trygt og barnevennlig med trivelige fellesområder og lekeplass i boligfeltet. Et perfekt sted å vokse opp!

Nærområdet rundt Solbakken byr på mange muligheter for store og små. Her er det svært familievennlig å bo, med gang- og sykkelstier, flotte skiløyper på vinterstid og turstier hele året.

Kongsvinger sentrum 5 minutter unna med bil.

Fra boligfeltet er det gode bussforbindelser med bybussen.