Hopp til hovedinnhold
1 / 0

NYE LEILIGHETER I 4-MANNSBOLIGER MED STOR TERRASSE OG CARPORT!

Eplevegen, 2100 Skarnes
Pris fra
1 137 000 kr

Soverom

2

Eieform

Andel

Boligtype

Leilighet

Primærrom

64 - 71 m2

Gårdsnr.

41

Bruksnr.

619
Tore Fløiten
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

I borettslaget Eplehagen bor du lunt og behagelig i moderne leiligheter. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for barn og voksne. Med den flotte beliggenheten, den trivelige tunfølelsen og den nyplantede eplehagen med epletrær som vokser til blant boligene, er rammen lagt for et godt hverdagsliv. I tillegg er Damlibekken et trivelig innslag der den renner i utkanten av boligfeltet. 

Borettslaget ligger i landlige omgivelser, men er likevel sentrumsnært. Herfra er det kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehage, og Skarnes sentrum ligger kun 1,2 km unna. I nærområdet finner du også fine turområder med blant annet Damlitjernet, som har en fin tursti rundt hele tjernet. 

Boligfeltet fremstår som godt gjennomtenkt og er utviklet med en helhetlig tanke på et trivelig bomiljø. Dersom du er tidlig ute vil du som kunde få flere valgmuligheter i prosjektet. Boligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting. 

Som utbygger er Nordbohus Kongsvinger velkjent for høy kvalitet på våre produkter. Vi har høy kompetanse i organisasjonen, og legger vekt på godt tradisjonelt håndverk og vår lokale identitet. Alle våre byggevarer leveres av kvalitetsleverandører. 

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger.