Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Risør

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

1

Etasjer

1

Grunnflate (BYA)

117

Bruksareal (BRA)

97,2

Primærrom (P-rom)

75,9

Største lengde

12,9 m

Største bredde

10,8 m

Risør hytta er en moderne funkishytte med atrium, der uterom og innerom går lett over i hverandre. Store vinduer gir godt med lys og slipper naturen inn. Alt på ett plan.

Overbygd inngangsparti og praktisk utebod

Hytta har et godt overbygd inngangsparti med adkomst til utebod og hovedinngang. Uteboden er fullisolert og har god dørbredde for økt tilgjengelighet av utstyr som ski, pulk, sykkel etc. Ved siden av hoveddøren er det lysfelt for gjennomgående gløtt inn og ut mot atrium og uteplassen på andre siden av hytta.

Umiddelbart innenfor inngangspartiet har man et praktisk garderobeskap med god plass for lagring av inne- og uteklær til alle sesongens aktiviteter.

Atriumhytte med flere uteplasser

I gangpassasjen og rett over hovedinngangen er det skyvedører ut til atriumet og hyttas største uteplass. Atriumet har egen terrasse i hjertet av hytta. Terrassen har plass for både utekjøkken, utedusj og sittegruppe. I tillegg er det en egen liten uteplass med overbygd pergola like ved kjøkkenet.

Egen sone for soverom med fleksibel løsning

Hytta har to til tre soverom. Man kan velge å sløyfe vegg mellom de to minste soverommene og dermed få to store soverom. Hovedsoverommet har god garderobeplass i passasje ved siden av rommet, og direkte utgang til terrassen i atriumet. Hovedsoverommet er også skjermet i forhold til øvrige rom.

Hytta har ett bad praktisk plassert med skjermet adkomst fra gangpassasjen. Badet har plass for dusj, wc, servant, vaskemaskin og bereder.

Bestill hyttekatalog

Kjøkken i tilknytning til uteplass med pergola

Hva med å nyte morgenkaffen ute? I den åpne stue-/kjøkkenløsningen er det direkte utgang fra kjøkkenet og ut mot uteplass i øst med overbygd pergola. Kjøkkenet har godt med lysinnslipp og god oversikt i alle retninger i hytta; lysinnfall fra enden av passasje i vest, ut mot pergola i øst, ut mot inngangsparti i nord og ikke minst ut mot atrium i sør.

I oppholdsrommet er peisen plassert like ved sofasone og spisegruppe. Store vinduer i oppholdsrommet slipper naturen inn i hytta.

Den perfekte sjøhytte

Hytta er prosjektert med hensyn til plassering ved sjøen, mellom svaberg og knauser i åpent landskap. Hyttas lave høyde gjør at bygget lett kan finne sin plass mellom berg og knauser på sjøsiden.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?