Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Viste

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

1

Grunnflate (BYA)

116

Bruksareal (BRA)

96,2

Primærrom (P-rom)

73,7

Største lengde

13,3 m

Største bredde

9,1 m

Viste er en lys og moderne funkishytte med alt på ett plan. Dette er en akkurat passe stor hytte med et bruksareal på 74,4 m2.

Moderne hytte med store og gode sosiale soner

Hytta har en stor og praktisk gang, med god plass til et stort garderobeskap. Fra gangen har du inngang til alle øvrige rom.

På den ene fløya av gangen har hytta to gode soverom med badet og teknisk rom/bod plassert mellom seg. Badet er utstyrt med dusjsone, toalett, servant i skap og vaskemaskin. Fra andre siden av gangen kommer du inn i hyttas sosiale sone bestående av stue, kjøkken og spiseplass.

Funkishytta er meget praktisk innredet med en åpen stue-/kjøkkenløsning. Her har du plass til egen kjøkkenøy og ikke minst en stor spiseplass. Kjøkkenet har egen utgang til terreng i vest og høyt lysinnfall over arbeidsbenken i nord.

Funkishytte med store vinduer og pergola

De store vinduene gir godt med dagslysinnslipp, og plasseres hytta på en flott tomt fungerer vinduene fint som et eget maleri.

Med direkte utgang fra spiseplassen via skyvedør har du funkishyttas terrasse og uteplass. Pergolaen over terrassen gir hytta et moderne særpreg. Pergolaen gir også et definert og hyggelig uteområde.

Bestill hyttekatalog

I tillegg har hytta en stor separat bod på hele sju kvadratmeter, som gir mulighet for ekstra soveplass. Uteboden definerer sammen med hytta et avgrenset tun ved adkomst.

Terrengtilpasning

Viste hytta behøver en flate på ca 20m lengde og 17m bredde i landskapet. Hytta er prosjektert med hensyn på plassering ved sjøen, men kan også passe på fjellet og/eller i skogkledd eller åpent kulturlandskap.

Hytta er prosjektert med tilgjengelighet i hovedplan.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?