Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Gimre

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

2

Grunnflate (BYA)

127

Bruksareal (BRA)

108,5

Primærrom (P-rom)

104,8

Største lengde

13,8 m

Største bredde

11,6 m

Gimre er en moderne og romslig atriumhytte. Hytta er delt inn i to soner, en privat sone med soverom og baderom, og en sosial sone med stue og kjøkken. Mellom de to sonene finner man en skjermet uteplass perfekt for gode stunder med familie og venner.

Romslig entre og praktiske løsninger

Hytta er prosjektert med tilgjengelighet i hovedplan med to innganger. Hovedinngangen er overbygget, og du kommer inn til en romslig entre med god plass til garderobeskap, samt fin utsikt til atrium og uteplassen. Biinngangen er til kombinert bod/vaskerom og teknisk utstyr. Her kan du henge våte ytterklær direkte til tørk eller vaske skitne klær uten å dra inn skitt og smuss i andre rom.

I tillegg til bod/vaskerom inneholder den private sonen tre soverom og to bad. Hovedsoverommet vender mot sør og øst, og her rettes blikket mot det nære terrenget og landskapet utenfor. To mindre soverom vender mot øst. Hovedbadet ligger mellom hovedsoverommet og det sekundære soverommet. Dette badet er utstyrt med dusjsone, dobbel servant og wc. Bad to har nær tilknytning til biinngang og kan brukes som gjestebad.

Slipp naturen inn

Fra stuen rettes fokuset mot landskapet og naturen gjennom store vinduer i Nord-vest. Ildstedet kan man se både fra mellomgang, allrommet og uteplassen.

Romslig hems

Det er en trappestige opp til hems i nær tilknytning fra allrom og mellomgang. Hemsen rommer mulighet for ekstra soveplasser og en ekstra stue. Hemsen har rekkverk av glass slik at det blir godt med lys. Det er også to takvinduer som slipper inn lys og luft.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?