Fra VM-gull i svømming til nybegynner i langrenn

Sølv i EM, bronse i paralympics, og VM-gull, i svømming. Atopisk eksem som utløses av klor førte til at han måtte forlate svømmingen. Mens han enda var i god form så fant han frem til langrenn og satser nå mot toppen på nytt.

-I stedet for å grave meg ned i et halvt år og syns synd på meg selv, så tok jeg et valg om å satse på langrenn mens jeg enda var i veldig bra form, sier Andreas Bjørnstad.Han er nå en del av landslagets rekruttlag for para-langrenn, og satser på å nå toppen i ny idrett. -Jeg har gått fra verdenstoppen til å kjempe om å bli best i Norge, og jeg blir knust av Indira på trening. Men det er lett å holde motivasjonen oppe fordi jeg blir bedre fra økt til økt, sier Bjørnstad.

Andreas Bjørnstad på kjelken i skisporet. Trener Bjørn Kristiansen like bak.
Andreas Bjørnstad på kjelken i skisporet. Trener Bjørn Kristiansen like bak. Bilde fra filmen som du kan se nederst i denne artikkelen.

For oss som heier på Norge er det lett å bli inspirert og motivert av Andreas Bjørnstad sin reise mot toppen på nytt. Spesielt i dagens situasjon med Korona-pandemien så er det mange som må forholde seg til drastiske endringer, både privat og i arbeidslivet. Plutselig så er alt helt annerledes og forutsetningene er snudd på hodet. Eller du må gå fra å være verdensmester i svømming til å være nybegynner i langrenn. Vi kan lære mye av hvordan Andreas Bjørnstad angriper akkurat den utfordringen!

Hvis man møter drastiske endringer med den holdningen som Andreas Bjørnstad har til livet, så lover det godt for fremtiden.  Se filmen. Bli inspirert. Forsøk å tenke som Andreas når du møter din neste store utfordring.

Andreas Bjørnstad i studio og i intervju
Bilde fra filmen lenger ned i artikkelen. Andreas Bjørnstad på det norske langrennslandslaget, med Nordbohus-logo på kragen.

Filmen er produsert i samarbeid med våre venner i sponsorfamilien; BDO og Sparebank1. Vi er sponsorer for Norges Landslag i Para Langrenn. Vi er stolte over å se Nordbohus-logoen på Andreas sin drakt.

Les om Nordbohus sitt arbeid med inkluderende design. Nye fordeler i boligarkitektur for alle.

Heia Norge // Heia Nordbohus!


Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Fra VM-gull i svømming til nybegynner i langrenn

For oss som heier på Norge er det lett å bli inspirert og motivert av Andreas Bjørnstad sin reise mot toppen på nytt. Spesielt i dagens situasjon med Korona-pan
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18