Indira ble sitt eget forbilde gjennom langrenn

Indira Milena Hopsdal Liseth er en av utøverne på rekruttlaget til Langrennslandslaget Para Langrenn Elite. På grunn av sin funksjonsnedsettelse trodde hun idrett og langrenn ikke var noe for henne. Som 28-åring ble hun kjent med mulighetene, og nå trener hun sammen med landslaget!

Resultatene hittil er langt mer enn landslagsstatus og medaljer. Den psykiske helsen er mye bedre, og Indira vil gjerne bidra at flere lar seg inspirere av egen prestasjon og fremgang. I videoen nedenfor forteller hun åpenhjertig om sine egne utfordringer, og hvordan idretten har gitt henne en mye bedre hverdag. Hun har ingen ambisjoner om å bli et forbilde, men vil heller bidra til at flere skal bli sitt eget forbilde.

I den inspirerende videoen (se nedenfor) får vi lære mer om hennes forbedringer i skisporet, og livet med laget. Lagkameratene er svært viktig for Indira, og en viktig del av suksessen og trivselen. Akkurat det kjenner vi oss godt igjen i hos Nordbohus. Gode kollegaer på arbeidsplassen er avgjørende for kvaliteten på arbeidet, og resultatene. Vi er stolte over å få være på samme lag som Indira og resten av de dyktige utøverne på Langrennslandslaget.

Nordbohus er en av lagsponsorene for Para Langrenn Elite, faktisk den første lagsponsoren. Filmen nedenfor er laget i samarbeid med våre venner og medsponsorer BDO og Sparebank 1. -Filmen med Indira minner meg på om årsaken til at vi ble Para Langrenn Elite sin første lagsponsor. Vi gjorde det ikke av veldedighet, men på rent kommersielt grunnlag. Para Langrenn Elite er rett og slett et bra lag, og Nordbohus vil gjerne assosieres med positive folk og positive prestasjoner. I tillegg får vi være med på å oppdage nye stjerner, og drysser det litt stjernestøv på Nordbohus i tillegg så er det flott for oss, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. 

Les om Nordbohus og arbeidet med inkluderende design i boliger

Se mer om Nordbohus og Langrennslandslaget

Se filmen med Indira:

Indira ble sitt eget forbilde gjennom langrenn

Se filmen om Indira og hennes vei mot toppen i langrenn, og forbedringene i sitt eget liv.
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18