Med Sans for stil

Trappeoppgang til 2. etasje
Trapp fra Trapperingen
Stue i 2. etasje
Dette soverommet virker større enn det er ved å bruke speil i skyvedørene til garderoben
Sjekk den artige tapeten på barnerommet!
Her går gulvet igjen som veggpanel på skilleveggen til kjøkkenet. Merk at plassering av veggen gjør at det fortsatt føles som en åpen kjøkkenløsning.
Bak skilleveggen finner du kjøle- og kjøkkenskap, samt stekeovn.
Overbygd inngangsparti med tilgang til bod rett på andre siden.
Familiens nye, store terrasse står klar til å bruk
Store vinduer i stuen både i 1. og 2. etg sørger for masse naturlig lys
Huseier Simon er glad og stolt over å kunne flytte inn i sin splitter nye Sans

Tradisjonelt og moderne i skjønn forening!

På Skarnes i Sør-Odal kommune ønsket Simon og Marthe et funksjonelt og trivelig hus og valget falt på Sans. Det skjønner vi godt for her får man utnyttet arealet godt.

Huset har en spennende løsning mellom kjøkken og stue, og flotte vindusflater som slipper inn godt med lys. Sans har en integrert sportsbod ved inngangen og familien har valgt å bygge en stor, flott terrasse som kommer til å bli flittig brukt fremover. 

Sjekk den spennende skilleveggen mellom kjøkken og stue som gjør at kjøkkenet fortsatt fremstår med åpen løsning!