Nordbohus vant designkonkurranse – 12 rekkehus for Nordbohus Sandnes

Nordbohus deltar ofte i ulike anbuds- og designkonkurranser. Et eksempel på en slik konkurranse er Bogafjell G5 fra Sandnes tomteselskap. Bogafjell er et stort område, og for delområde G5 utlyste tomteselskapet en konkurranse for design av 12 rekkehus. Nordbohus Sandnes tok kontakt med hovedkontoret i Nordbohus for bistand, og det viste seg å være et smart trekk. Det hele endte med seier!

else-karin-rita_nordbohus_arkitekter(2)_0.jpg

Nordbohus-arkitektene Else Dahlseng, Karin Remmen og Rita Einevoll.

-Vi får flere og flere oppdrag innen anbudskonkurranser og designkonkurranser. Da Nordbohus Sandnes bestilte hjelp fra oss startet vi som vanlig med en grundig gjennomgang av konkurransegrunnlaget, før vi kastet oss inn i den kreative prosessen. Vi satte sammen et team bestående av Karin Remmen, Else Dahlseng og meg selv, sier Rita Einevoll som er avdelingsleder for plan- og arkitektur i Nordbohus AS.

Det var til slutt tre selskaper som kvalifiserte til finalerunden, og gledelig nok gikk Nordbohus seirende ut av duellen. 
-Vi har flere lignende oppdrag under arbeid. Nylig leverte vi et bidrag til en kvalifisering, som forhåpentligvis leder oss inn til finalerundene på samme måte som for Nordbohus Sandnes, sier Einevoll.
-I slike konkurranser er det mange ting som er viktig, blant annet å ha nødvendig kompetanse for å kunne kvalifisere til deltakelsen. I tillegg må man levere topp bidrag som har potensiale til å vinne ut fra de gitte kriterier. Vi har stilige referanseprosjekter å vise til, og vi liker veldig godt å vinne konkurranser sammen med Nordbohusforhandlerne, avslutter Einevoll.

Halvor_portrett_web_500px(2).jpg

Administrerende direktør i Nordbohus AS, Halvor Dahl er også meget tilfreds med seieren og ser flere positive ringvirkninger. –Når vi vinner slike konkurranser så dokumenterer vi vår kompetanse og kreativitet. Nordbohus er kjent for kvalitet og seire som dette kan bidra til at enda flere legger merke til Nordbohus. Det gjelder både nye kunder og potensielle nye forhandlere, sier Halvor Dahl som også gratulerer teamet bak prestasjonen.

–Dette er et meget godt eksempel på hvordan samarbeidet i kjeden fungerer. Nordbohus Sandnes hadde behov for kompetanse og bistand, og Nordbohus sitt hovedkontor leverte så godt at det blir bygging av 12 rekkehus. Det er bare å gratulere alle involverte, sier Dahl.

Vedlagt er prosjektpresentasjonen fra Nordbohus AS for Bogafjell G5.

Finn forhandler