Gladsnekkern nr 6 Hjemme hos Gerd Karin og Einar i deres seniorleilighet

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om kundene hos Nordbohus trives godt.

Denne gang besøker Gladsnekkern Gerd Karin og Einar. De har flyttet fra en stor enebolig i Trondheim, til topp-leilighet i Orkanger. De stortrives, og har blant annet verdens kuleste skuff! Bygd for å vare av Nordbohus Orkladal (tidl. VIBO Entreprenør avd. bolig)

Gladsnekkern får som vanlig en hjertelig mottakelse, og blir vist rundt i den innholdsrike leiligheten. Gerd Karin og Einar var litt lei av storbyen, og ville i tillegg ha en enklere bolig med alle rom på ett plan for alderdommen. Da falt valget på Orkanger, og en topp-leilighet fra Nordbohus. 

For å få leiligheten enda mer personlig gjorde Gerd Karin og Einar flere tilpasninger. Blant annet på badet og kjøkkenet har de gjort endringer ut fra egen smak og eget behov. 

På kjøkkenet viser Gerd Karin stolt frem en meget finurlig hjørneløsning med skuffer. Gladsnekkern er dypt imponert. -Tenk at jeg måtte komme helt til Orkanger for å få se en ordentlig skuff, sier en glad Gladsnekkern. 

Tusen takk Gerd Karin og Einar for at dere tok så godt imot Gladsnekkern! Han var veldig imponert. Takk også for at dere valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Se mer om Gladsnekkern: GLADSNEKKERN


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Gladsnekkern nr 6/20 Hjemme hos Gerd Karin og Einar i deres seniorleilighet

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om kundene hos Nordbohus trives godt. Denne gang besøker han Gerd Karin og Einar i Orkanger som har flyttet
Finn forhandler