Nordic Roots fra HTH

Det nye svanemerkede kjøkkenet viser frem personligheten din

Det nye svanemerkede kjøkkenet Nordic Roots fra HTH, som er skapt med tanke på bærekraft på kjøkkenet, skaper utstillingsplass for de personlige elementene i interiøret. Ifølge en designekspert treffer den spikeren på hodet med hensyn til tidsånden.

Vårt sterke fokus på bærekraft spiller en stadig større rolle i hverdagen og har gjort oss mer klimabevisste som forbrukere. Med et mål om å bringe mer bærekraft inn i kjøkkenet, ble kjøkkeninnredningen Nordic Roots, der skap, fronter og benkeplater er svanemerket, født.

- Vi må alle ta vare på planeten vår, og Nordic Roots ble skapt med nettopp det i tankene - vi har forsøkt å skape et mer bærekraftig kjøkken. Våre svanemerkede produkter oppfyller høye krav til fornybare ressurser, begrenset kjemikalieinnhold og energiforbruk, og vi er veldig glade for å kunne tilby nordmenn et grønnere alternativ, sier Palle Larsen, markedsdirektør i HTH.

Kjøkkenet er inspirert av den nordiske jorden, og ved å kombinere jordfarger og naturmaterialer oppnås en moderne, klassisk og tidløs design med en avslappende atmosfære.

Nordic Roots fra HTH
Foto: HTH

 

Kjøkkenet lar deg vise hvem du er

Med et enkelt design og mange ulike valgmuligheter og designdetaljer gir Nordic Roots deg mulighet til å sette ditt eget personlige preg på innredningen.

- Kjøkkenet er innredet med en vegg av vitrineskap og åpne moduler som inviterer til å fremheve det du ønsker å vise frem eller som skaper den beste atmosfæren. Det kan være veldig individuelt, og på den måten kan kjøkkenet i høy grad tilpasses den enkeltes stil og uttrykk, sier Palle Larsen.

I tillegg til de karakteristiske vitrineskapene har det nye kjøkkenet en rekke elegante designdetaljer som håndtaksfrie fronter og spesielle hyller for vinglass.

Nordic Roots fra HTH
Foto: HTH

Ifølge trendforsker og designekspert Mads Arlien-Søborg er kombinasjonen av friheten til å skape et personlig uttrykk og de svanemerkede produktene helt i tråd med tidsånden.

- I dag er vi som forbrukere opptatt av at det vi kjøper, er produsert på en ansvarlig måte, og det gjør en stor forskjell om et produkt er Svanemerket eller ikke. I tillegg til et sterkt fokus på bærekraft er det veldig i tiden at den enkeltes personlighet skal skinne gjennom i hjemmet, sier Mads Arlien-Søborg, og utdyper:

- Vi ønsker å vise hva vi står for, og med dette kjøkkenet er det store muligheter for å gjøre det personlig - det er mange detaljer å velge mellom. Skapene og de åpne flatene inviterer til å vise frem ting som speiler personligheten din, samtidig som det finnes skuffer og skap der du kan gjemme bort ting. Det estetiske kombineres med det praktiske.

 

HTH har produsert kvalitetskjøkken med omtanke for mennesker og miljø i mer enn 50 år. Med utstillingslokaler over hele landet fokuserer kjøkkenfirmaet på dansk design, kvalitet og landets beste service. Les mer på www.hth.no

 

Finn forhandler