Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

1. Unik tilpasning til deg og dine behov

Hvor mange stikkontakter vil du ha? Har du behov for strømuttak til elbil? Ønsker du kanskje en skittentøyssjakt eller en praktisk matbod på kjøkkenet? Når du bygger nytt kan du bestemme helt fra bunnen av hvordan huset ditt skal bli, og tilpasse det nøyaktig etter dine behov.

Les mer: Praktiske løsninger for et komfortabelt hus

2. Tipp topp moderne standard

Teknologien utvikler seg stadig i en kvalitetsretning, og med et nytt hus får du bedre isolasjon, ventilasjon og varmeutvinning. I tillegg kan du gjøre huset ditt «smart» med digital styring, samt installere sentralstøvsuger og skjultanlegg for alle tekniske duppedingser.

Les mer: Fra idé i Lego til ferdig hus

3. Lavere dokumentavgift

Når man kjøper brukt bolig må man betale en dokumentavgift til staten på 2,5%. Ved kjøp av ny bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke hele kjøpesummen. Dette kan raskt bli en stor besparelse av penger som heller kan gå inn i gode løsninger i det nye huset.

4. Fast pris

Hos Nordbohus vet du fra start hva nøkkelferdig bolig vil bli. Det blir aldri dyrere enn planlagt og avtalt hos oss. I vår «nettbutikk» for enebolig kan du planlegge og konstruere huset ditt selv, og finne prisen på nett. Hos en av våre forhandlere vil du få tilgang på flere tilvalg til huset, og få det slik du vil ha det.

Les mer: Finn prisen på nett
 

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Gladsnekkern på ettårsbefaring i eneboligen Kuba

Lurer du på fordelene ved nytt hus? Bli med Gladsnekkern på ettårsbefaring i eneboligen Kuba sammen med Arve og Alfred fra Nordbohusforhandleren Wari-Hus i Grim
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18