Fordeler ved å bygge nytt hus

Nytt er nytt, her er det eneboligen Kuba som soler seg på en flott tomt.

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

1. Unik tilpasning til deg og dine behov

Hvor mange stikkontakter vil du ha? Har du behov for strømuttak til elbil? Ønsker du kanskje en skittentøyssjakt eller en praktisk matbod på kjøkkenet? Når du bygger nytt kan du bestemme helt fra bunnen av hvordan huset ditt skal bli, og tilpasse det nøyaktig etter dine behov.

Les mer: Praktiske løsninger for et komfortabelt hus

2. Tipp topp moderne standard

Teknologien utvikler seg stadig i en kvalitetsretning, og med et nytt hus får du bedre isolasjon, ventilasjon og varmeutvinning. I tillegg kan du gjøre huset ditt «smart» med digital styring, samt installere sentralstøvsuger og skjultanlegg for alle tekniske duppedingser.

Les mer: Fra idé i Lego til ferdig hus

3. Lavere dokumentavgift

Når man kjøper brukt bolig må man betale en dokumentavgift til staten på 2,5%. Ved kjøp av ny bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke hele kjøpesummen. Dette kan raskt bli en stor besparelse av penger som heller kan gå inn i gode løsninger i det nye huset.

4. Fast pris

Hos Nordbohus vet du fra start hva nøkkelferdig bolig vil bli. Det blir aldri dyrere enn planlagt og avtalt hos oss. I vår «nettbutikk» for enebolig kan du planlegge og konstruere huset ditt selv, og finne prisen på nett. Hos en av våre forhandlere vil du få tilgang på flere tilvalg til huset, og få det slik du vil ha det.

Les mer: Finn prisen på nett
 

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Gladsnekkern på ettårsbefaring i eneboligen Kuba

Lurer du på fordelene ved nytt hus? Bli med Gladsnekkern på ettårsbefaring i eneboligen Kuba sammen med Arve og Alfred fra Nordbohusforhandleren Wari-Hus i Grim