Eneboligen Scorpio finnes fortsatt i arkivet

Scorpio har vært et populært hus i mange år, og huset var en av våre oppmerksomhetsvekkere i tidligere huskataloger. Vi har fått en del henvendelser av folk som lurer på hvor det har blitt av. Hvor er Scorpio? Det finnes heldigvis fortsatt i arkivet.

Med jevne mellomrom må et produktsortiment fornyes, og i den forbindelse ble eneboligen Scorpio byttet ut til fordel for en annen enebolig. Nå har vi noen nye oppmerksomhetsvekkere, men de som allerede har falt for Scorpio lar seg ikke forføre av de nye.

Scorpio er ikke en av våre standard eneboliger lengre, men det er godt å kunne si at den fortsatt finnes i arkivet hos våre lokale forhandlere. Finn din nærmeste forhandler.

PKF_1449_web1185.jpg
Nydelig steinlagt uteplass og flotte steinheller på trapp. Her er det fint å komme hjem!

Husene vi i Nordbohus har som standardhus, tidligere kalt kataloghus, skifter vi ut med jevne mellomrom. Det gjør vi fordi vi tror på fornying – og fordi stil og smak endrer seg. Som alle andre hus vi har tatt ut av standardhusene, finnes tegningene av Scorpio i arkivet hos våre lokale forhandlere. Det betyr at vi kan bygge det – etter at vi har tilpasset huset til dine ønsker og dagens byggetekniske forskrifter.

Standard enebolig, kundetilpasset eller arkitekttegnet? Les om tre veier til ny enebolig

scorpio%20vinter.jpg
Eneboligen Scorpio tar seg godt ut i vinterdrakt også. Nydelig, sier vi!

Om huset Scorpio

Scorpio er et storslagent hus med tverrskip og buede vinduer som gir det et eget uttrykk. Huset er lyst og luftig med innebygd garasje. Siden det er et stort hus med mange eksklusive løsninger, er det et relativt kostbart hus å bygge. Opp gjennom årene har vi fått ned byggekostnaden ved å lage mindre versjoner av huset. Det finnes blant annet en versjon som heter Scorpio 2, som er mindre og rimeligere.

Tilbud på Scorpio

De fleste hus vi har i arkivet vårt, er det mulig å bygge. Siden det er noen år siden sist vi har prosjektert husene vi har i arkivet og tekniske forskrifter har blitt oppdatert, vil det kreve en omprosjektering for at vi skal kunne gi deg et eksakt tilbud.

Våre lokale forhandlere hjelper gjerne til med tilpasninger, prosjektering og pristilbud.


Finn din lokale forhandler


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

 

Ditt hjemmested: Scorpio i Lofoten

I 2013 lagde vi en videoserie med tittelen "Ditt hjemmested". I denne episoden besøker vi Lene og Freddy i deres meget flotte og kundetilpassede utgave av enebo
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18