Hopp til hovedinnhold
Klassisk enkelkrum betongtakstein fra Skarpnes

Nordbohus anbefaler Skarpnes

Nordbohus og Skarpnes har samarbeidet veldig godt i mange år. Deres robuste takløsninger passer perfekt for boliger som er bygd for å vare.

Robuste tak for nordisk klima

Det nordiske klimaet er helt spesielt. Ulike værtyper og svingninger året gjennom, setter særlig store krav til kvaliteten på taktekket. Vi opplever stadig våtere og varmere klima samtidig som det nordiske klimaet til tider gir oss snørike vintre. Skarpnes betongtakstein er markedets tetteste takstein og har bestått en rekke tester med beste karakter. Når været herjer som verst kan du være sikkert på at Skarpnes betongtakstein holder taket ditt tett, år etter år.

Skarpnes har produsert betongtakstein i over 100 år og er Norges eldste taksteinsbedrift.

Bedriften har vokst fra å være et lite lokalt støperi til å bli en moderne, automatisert industribedrift. Vårt produktspekter er variert og uansett arkitektoniske, estetiske eller byggtekniske krav vil vi ha et produkt som passer ditt hus.

Klassisk form

Enkelkrum er den originale taksteinen som har blitt produsert på Sørlandet siden oppstarten i 1919. Den klassiske formen gir et rolig preg på taket og den gode passformen sørger for et meget tett tak. Enkelkrum kommer i en rekke utførelser med ulike overflatebehandlinger som gir et særegent utseende.

Større takflater

Dobbelkrum er en robust takstein i en asymmetrisk form, som gir et levende spill i taket. Denne taksteinen er perfekt for større takflater og et meget holdbart produkt til lav pris. Velger du den ru varianten av dobbelkrum, holder taksteinen godt på snøen og gir god snøsikring.

Rene rette linjer

Vårt aller nyeste tilskudd i vårt produktsortiment er Skarpnes Flat. Med sitt moderne utseende er denne taksteinen et perfekt alternativ til dagens byggestil. Med sine rene, rette linjer er den et svært godt valg for moderne arkitektur. Skarpnes Flat er Norges tetteste flate betongtakstein.

Flat takstein fra Skarpnes

Flat takstein fra Skarpnes er et spennende valg som passer ekstra godt på hus med stramme linjer.

Taket er den delen av huset som er mest utsatt for klimatiske påvirkninger. Et tett, robust tak er husets viktigste beskyttelse mot fuktighet og kulde. Da er det godt å vite at hvis du velger en av våre løsninger, får du tilgang til all den takkunnskapen vi har opparbeidet oss siden 1919. Alle våre tak har 30 års produktgaranti på tetthet, styrke og frostsikkerhet.

Finn din nærmeste Nordbohus forhandler

Relaterte artikler

Huset skal ha nytt tak med Icopal Ventex

Kysthuset er klart for vær og vind

Nordbohus anbefaler BMI. Et barskt norsk klima krever solide byggematerialer for trygge, lune og tette hjem. Det nye og komplette tettesystemet fra Icopal Ventex ble en viktig del av løsningen for eneboligen på Hvaler.

Øk verdien av boligen din med rehabilitering

Har du nylig kjøpt et oppussingsobjekt, eller bor du i et hus du er veldig glad i, men som kunne trengt litt fornyelse? Rehabilitering kan i mange tilfeller være en lønnsom investering, spesielt om du sitter på en flott tomt eller en stødig bolig med stort potensial.