Hopp til hovedinnhold
Jotun Lady Together Fargekart

Gjør deg klar for nye farger 2022

Fargene til Jotun LADY for 2022 er endelig her, og fokuset på fargedesignet ligger på visuell komfort og unike stemninger. Fargekartet «TOGETHER» byr på tre unike paletter, som skaper rom hvor det er ekstra godt å være sammen. Fargekartet består av til sammen 28 farger, vakkert presentert i tre fargepaletter; EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH, som gir hjemmet en god og helhetlig atmosfære.

Farger påvirker oss. De kan roe oss ned, påvirke sinnet eller kick-starte kreativiteten. - I Jotun er vi fascinerte over hvordan fargene vi omgir oss med påvirker sansene og former hverdagen, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

Salgs- og markedssjef i Nordbohus, Christian Heger, er helt enig, og mener fargevalget utgjør en viktig del av helheten når du skal kjøpe ny bolig.

– Det er viktig å velge riktige farger som harmonerer med ditt nye hjem, enten du har valgt tradisjonelt, klassisk eller moderne stil på din nye bolig.

Se alle våre hus her

Se alle våre leiligheter, rekkehus og eneboliger til salgs her

Med gode planløsninger og visuell komfort blir huset ditt til et godt hjem. Og spesielt når husene fra Nordbohus kan skreddersys til deg og ditt behov.

– Ved å introdusere nye farger får hjemmet en herlig, fornyet atmosfære. En farge løftes alltid av en annen farge. Dette utforsker vi i vårt nye fargekart TOGETHER, sier Lisbeth Larsen i Jotun.

Jotun Lady Pure Colour Iron Blue

Together er nøkkelordet for Jotun sitt nye fargekart! FOTO: Line T. Klein

EMBRACE – Skap rom for verdifulle øyeblikk

Naturlige farger og elementer gir rom for unike øyeblikk, og nye minner kan ta form.

– Gode minner kan vekkes til live med farger, sier Lisbeth Larsen i Jotun. – En gulbeige tone kan bringe oss tilbake til mormors kjøkken, og blågrått kan gjøre at sommerminner fra hytta strømmer tilbake til oss. Slik kan farger være med på å skape verdifulle øyeblikk.

Kanskje det herskapelige huset Orion er midt i blinken?

Fargepaletten «EMBRACE» har rustikke nyanser av jord og stein som oppfordrer oss til å finne roen, kjenne trygghet og oppleve gleden i det enkle. Tonene spenner fra rustrødt, til gult, blågrått og gulbeige. En dynamisk og fargerik palett, som samtidig er avstemt og behagelig.

Jotun Lady Moodboard

Bakgrunn: LADY 0280 Caravan i EMBRACE-serien. FOTO: Trine Hisdal

PLAYFUL – Frihet til å være kreativ og full av glede

Kombinert med teft og selvsikkerhet, kan fargene gripe tak i sansene og skape glede.

– Denne paletten med kraftfulle og klare farger, fylt av optimisme og håp, går rett til hjertet. Det handler om å slippe kreativiteten løs og gi nye fargekombinasjoner en sjanse, oppfordrer Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun

Jotun Lady Perfection

Vegg: LADY Pure Color 8565 Hope. Vegg (til høyre): LADY Pure Color 6384 Wish. Begge fra Playful-serien. FOTO: Line T. Klein

Behovet for å uttrykke seg med livlige farger og gi hjemmet et personlig preg, vokser seg stadig sterkere. Vi kan være vågale, eksperimentere, og overraske i vår innredning. Mange vil trives i et kreativt interiør med oppmuntrende turkis og grønn, glade solfylte gultoner og nyanser av oppløftende lavendel.

CHERISH – Rom for samtaler, refleksjon og samhold

Duse, beroligende farger og myke overflater inviterer til gode samtaler og refleksjoner.

Lyse jordfarger og dempede nyanser med referanser til sandstein roer sinnet, klarner tankene og gir rom for personlige uttrykk. I tider med usikkerhet er duse og naturlige farger en påminnelse om at hjemmet er selve ankeret i tilværelsen, vår lune havn.

Jotun Lady Gentle Whisper fra Cherish-serien

Vegg: LADY Wonderwall 12182 Gentle Whisper fra Cherish-serien. FOTO: Line T. Klein

– Paletten kjennetegnes av behagelige farger. Lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. I kombinasjon med luftige tekstiler og myke overflater skapes en komfortabel stemning

Fargevalget er personlig

Fargepalettene gjenspeiler tendenser vi ser innen design og interiør. Når du kombinerer fargetoner fra én og samme palett, er du sikret et helhetlig og stilsikkert fargeuttrykk.

– Mange opplever at de liker én palett ekstra godt, sier Lisbeth Larsen i Jotun, som er rask med å legge til at du gjerne må kombinere farger på tvers av palettene. -Fargevalget er personlig, og det viktigste er at du velger de fargene du vet du vil trives med. Fargene som skaper den stemningen du ønsker for deg og dine, avslutter hun.

Se mer om fargekartet på Jotuns egne sider

Jotun Lady Pure Color Iron Blue

Relaterte artikler

Fra hus til hjem med interiørdesigner

Det er mye som skal planlegges når du bygger nytt hus: Hvilke fliser skal velges, farger på vegger og kjøkken? Trenger du rådgivning, har Nordbohus Modum ansatt en interiørdesigner. Hun kan hjelpe deg med valg av blant annet farger og materialer.

Høstens interiørtrender

Høstens interiørtrender 2023

Årstiden for tente stearinlys, pledd og peiskos er her endelig! Det medfører ikke bare et skifte i farger og omgivelser utendørs; vi ser også en endring i hjemmene våre. Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike, deler sine tanker om hvilke interiørtrender som vil regjere denne høsten.

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.