Hopp til hovedinnhold

Fra hus til hjem med interiørdesigner

Det er mye som skal planlegges når du bygger nytt hus: Hvilke fliser skal velges, farger på vegger og kjøkken? Trenger du rådgivning, har Nordbohus Modum ansatt en interiørdesigner. Hun kan hjelpe deg med valg av blant annet farger og materialer.

Med en bachelorgrad i interiørdesign fra universitetet i Dublin har Anja Foss en solid faglig erfaring med seg til Nordbohus Modum, og vet hva som skal til for å gjøre et hus om til et hjem.


- Interiørdesign handler om å skape en romfølelse. Kanskje trenger du inspirasjon for å komme i gang. Alle hjem har sitt eget preg, og noen trenger hjelp for å finne sin egen stil. Er du usikker på at du har valgt den rette innredningen eller en farger som passer både til hjemmet og til din stil, kan det være fint å rådføre seg med en interiørdesigner, forklarer Anja.

Ekstra trygghet for kunden

Nordbohus Modum er en av få boligbyggerne som tilbyr rådgiving fra egen interiørdesigner. Det å vite at man kan bli fulgt opp i hele byggeprosessen av fagfolk, er et tilbud som vil gi kunden ekstra trygghet.


- Hvis du benytter deg av tilbudet med interiørdesigner, kan du velge om du kun ønsker råd angående materialvalg, eller om vi skal komme med ideer og hjelp før du bestemmer deg. Har du en formening om hvordan det skal se ut, men ønsker bekreftelse på at valgene er riktig. Eller har du utfordring med å se helheten? Kanskje ønsker du tips for å gi rommet det lille ekstra. Her kan jeg være til god hjelp, smiler Anja.

Hvorfor bruke interiørdesigner?

Det er svært mye man kan gjøre med et rom. Ved hjelp av riktig fargebruk, møblering og belysning kan man få et lite rom til å virke større. Farge vil også påvirke trivselen i rommet. Dette kan Anja og Nordbohus Modum hjelpe deg med.
- Ved å få råd av en interiørdesigner, kan vi sammen velge farger, fliser, gulv og kjøkken som harmonerer med hverandre. Materialer må bestilles overraskende tidlig, så jo raskere vi blir inkludert i prosessen, jo bedre og enklere blir det for kunden, forklarer Anja.

En stue med en grå sofa, en tv og to okergule lenestoler

Tilbyr to ulike løsninger

Etter signert kontrakt med Nordbohus Modum vil du få tilbudet om å benytte deg av interiørdesigner. Dette faktureres i henhold til fastsatte pakkepriser, etter medgått tid eller vi kan gi ett prisoverslag. Nordbohus Modum tilbyr ulike pakker basert på hvor mye veiledning du ønsker.


- Pakke 1 inneholder opptil 4 timers konsultasjon. Her tar vi en prat om hva du liker og ser for deg i forhold til stil og farge- og materialvalg på gulv, vegger, kjøkken med mer. I Nordbohus Modum sitt lokale har vi et eget materialrom, slik at du kan få et bedre visuelt inntrykk av de forskjellige materialene det kan velge mellom. Etter samtalen får du et sammendrag av hva vi har pratet om, samt informasjon om materialene du har sett på. Når det kommer til farge, - og materialvalg kan det være fint å få inn en uavhengig sparringspartner med erfaring på feltet, forteller Anja.

Pakke 2 inkluderer i tillegg til innholdet i pakke 1, utarbeidelse av blant annet et moodboard. Syns du det er vanskelig å se for seg materialer og farger sammen? Et moodboard kan være en visuell god hjelp for å se hvordan valgene som er tatt harmonerer med hverandre. Vi kan også hjelpe med farge- og materialvalg i sin helhet og lage ett forslag på materialer og fargepalett vi mener kan passe ut fra samtalen vi har hatt. Når det nærmer seg overtakelse av det nye huset er det på tide å velge møbler, tekstiler og belysning. På timesbasis kan vi være behjelpelig med dette, forklarer Anja.

Ta kontakt med Nordbohus Modum i dag for en uforpliktende prat om hvordan Anja og resten av teamet i Nordbohus Modum kan hjelpe deg å realisere dine boligplaner.