Hopp til hovedinnhold
Tømrere i stillas

Element eller precut?

Det er mange måter å bygge et hus på. I Nordbohus ser vi at det er to byggemetoder som benyttes mest. Begge er bra, og gir et topp resultat.

Elementer:

Husets vegger og tak bygges innendørs på Nordbohusforhandlerens fabrikk, og fraktes til byggeplass for montering. Blant andre så bygger Nordbohus Gjøvik og Nordbohus Bernhard Olsen på denne måten for noen av sine kunder. Ja de leverer faktisk elementer for enkelte andre Nordbohusforhandlere også, mens andre har sin egen elementproduksjon.

Precut:

Denne metoden er den vanligste i dag, og kalles gjerne plassbygging. Materialene leveres kappet i ferdige lengder på byggplassen og er nummerert. Det bidrar til at byggingen går kjappere enn når man må kappe materialene selv. Leverandører som Pretre og Jatak bidrar til at Nordbohus har profesjonell teknologi i ryggen når boligene skal bygges. I tillegg til at materialene er ferdig kappet så er det frest inn spor hvor de ulike materialene skal plasseres. Det er meget tidsbesparende og bidrar til økt nøyaktighet.

Med teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk på vårt unike byggesystem, er vi svært oppmerksom på ny teknologi og nye teknikker som kan bidra til enda bedre kvalitet. Da er det godt å samarbeide med innovative leverandører. Om boligen bygges med elementer eller precut som metode, kan du være trygg på at kvaliteten blir som vi lover. Bygd for å vare.

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.