Årets Beste 2018

23.-25. mai 2019 arrangerte Nordbohus sitt tradisjonsrike Storting, kjedens årlige konferanse. Denne gang besøkte kjeden selveste "Lykkeland", nærmere bestemt Stavanger. Hotel Clarion Energy bydde på en flott ramme for både foredrag, messe og underholdning. I tillegg ble Nordbohus sine beste prestasjoner for 2018 hedret. Her er alle vinnerne. 

Årets beste leverandør 2018: NorDan

Årets beste leverandør velges av medlemmene i kjeden. NorDan kjennetegnes av gode produkter, punktlighet, god oppfølging og gode garantier. NorDan er en av våre største og viktigste samarbeidspartnere, og har vunnet denne prisen flere ganger tidligere, sist gang for prestasjonene i 2016.

PKF_1165_aarets-leverandor.jpg
NorDan er årets beste leverandør 2018 i Nordbohus. Fra venstre: Arnfinn Norås, Egil Aaltvedt, Robert Withbro og Arne Martin Høstfet.

Årets beste selger prosjekt 2018: Tommy Evenrud, Nordbohus Gjøvik

Tommy Evenrud fra Nordbohus Gjøvik er Årets beste selger prosjekt 2018! Tommy Evenrud tør å gå nye veier, og har kundetilfredshet i høysetet. Samtidig har han hele tiden bedriften med seg, og tenker økonomi i alt han gjør for både kundene og selskapet.

PKF_1192_aarets-selger-prosjekt.jpg
Tommy Evenrud fra Nordbohus Gjøvik er Årets beste selger prosjekt 2018 i Nordbohus-kjeden. 

Årets beste selger EAT 2018 (EAT = Enebolig på kundens tomt): Hans Aasmundrud, Nordbohus Modum

Hans Aasmundrud fra Nordbohus Modum er Årets beste selger EAT 2018. Årets beste selger EAT er en særdeles dyktig eneboligselger, og er i tillegg ansvarlig for alle egenregiprosjekter. Utover det jobber han med markedsføring og dekorering alle byggeplasser, og han er aktivt med i letingen etter nye tomter og prosjekter.

PKF_1174_aarets-selger-eat.jpg
Hans Aasmundrud fra Nordbohus Modum er Årets beste selger EAT i Nordbohus-kjeden. 

Årets beste byggeleder 2018: Rune Haugen, Nordbohus Modum

Rune Haugen fra Nordbohus Modum er Årets beste byggeleder 2018. Det er mange gode byggeledere som vi setter stor pris på i Nordbohus. Og årets byggeleder er en av de vi er ekstra stolt av. Han beskrives blant annet som en kvalitetsbevisst type med enorm arbeidskapasitet, og med flotte medmenneskelige egenskaper. 

PKF_1183_aarets-byggeleder.jpg
Rune Haugen fra Nordbohus Modum er Årets byggeleder 2018 i Nordbohus-kjeden. 

Årets beste prosjekt 2018: Hanaskjeren fra Nordbohus Sogn 

Nordbohus Sogn står bak Årets beste prosjekt 2018. Hanaskjeren består av 9 lettstelte leiligheter i borettslag med carport, heis og opptil 3 soverom. Alle leiligheter har solrik terrasse med overbygg, glassverk og utsikt. Årets prosjekt var ferdig 1 måned før avtalt overlevering. Årets prosjekt 2018 ble også nominert til årets leilighetsprosjekt av Boligprodusentenes forening som et av tre nominerte i hele Norge.

PKF_1196_aarets-prosjekt.jpg
Dag Loftesnes og Einar Øvregard fra Nordbohus Sogn tok i mot den gjeve prisen for Årets beste prosjekt 2018.

Årets beste kundetilfredshet 2018, Enkeltkundemarkedet: Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal

For 2018 har vi to vinnere av året kundetilfredshet. En for årets kundetilfredshet i enkeltkundemarkedet og en for kundetilfredshet i prosjektmarkedet. Begge vinnere oppnådde hele 92 poeng av totalt 100 mulige poeng. Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal vant for enkeltkundemarkedet (EAT).

PKF_1213_kundetilfredshet-eat.jpg
Trond Motrøen og Einar Horten fra Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal med det synlige beviset på at de har Nordbohus sine mest fornøyde kunder i enkeltkundemarkedet i 2018.

Årets beste kundetilfredshet 2018, prosjektmarkedet: Nordbohus Vinstra

For 2018 har vi to vinnere av året kundetilfredshet. En for årets kundetilfredshet i enkeltkundemarkedet og en for kundetilfredshet i prosjektmarkedet. Begge vinnere oppnådde hele 92 poeng av totalt 100 mulige poeng. Nordbohus Vinstra vant for prosjektmarkedet.

PKF_1219_kundetilfredshet-prosjekt.jpg
Jan Wien (t.v) og Morten Randen med det synlige beviset på at de har de mest fornøyde kundene i hele Nordbohus i prosjektmarkedet for 2018.

Årets beste bedrift 2018: Nordbohus Kongsvinger

Nordbohus Kongsvinger er et strålende eksempel på Nordbohus-verdiene Blid, Engasjert, Strukturert og Trygg. De bygger både enebolig fra vårt eneboligkonsept, rekkehus og leiligheter. De har svært dyktige håndverkere som har fokus på kvalitet og tar kundens behov på aller største alvor. De utvikler tomteområder til egenregiprosjekter, og har følgende målsetting; Vi skal ha de mest fornøyde kundene.

PKF_1242.jpg_aarets-bedrift.jpg
Årets beste bedrift 2018. Selskapet feirer for øvrig 25 års jubileum i år! Fra venstre: Halfdan Jahr, Frank R. Holte, Elaine Holmen, Per Gunnar Gjermshus, Øivind Eriksen, Tore Fløiten.

HEDERSPRISEN: Einar Øvregard, Nordbohus Sogn

Einar Øvregard fra Nordbohus Sogn får Nordbohus sin fortjenestemedalje. Den henger svært høyt og går til personer som gjennom mange år – har bidratt til at kjeden er det den er i dag.

Vinnere av hederspriser bidrar til å gi andre innsikt og forståelse.

Vinnere av hederspriser er rollemodeller.

Vinnere av hederspriser gir mye av seg selv.

Dagens hedersmann passer beskrivelsen meget bra.

  • Han er en evig optimist og sprer glede og positivitet både til kunder og kollegaer.
  • Han har en unik erfaring da han har vært med siden Nordbohus ble etablert i 1985.
  • Han er en meget dyktig selger både i EAT og prosjektmarkedet.
  • Han har solgt flere hus til samme familie i ulike generasjoner flere ganger.
  • Han har en svært god tilslagsprosent.
  • Han ble kåret til årets selger i 2016.

Firmaet han jobber i har historisk sett hatt svært fornøyde kunder og høy KTI score, mye takket være årets hedersmann.

PKF_1205_hederspris.jpg
Einar Øvregard fra Nordbohus Sogn fikk Nordbohus sin høythengende hederspris. 


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler