Ny Nordbohusforhandler - Nordbohus Volda

Nordbohus Volda AS er nyeste tilskudd i Nordbohuskjeden. De har nylig flyttet inn i nyprofilerte lokaler i sentrum av Volda, og er klare for å møte markedet.

Nordbohus Volda AS består av et erfarent drømmelag, ifølge markeds og kommunikasjonssjef Stian Moursund i Nordbohus. De har endret navn fra Byggmester Hoggen AS., og bak navnet finner vi Per Sigvald Hoggen, Tove Mek Eidset, Pål Sindre Myklebust og Sverre Hoggen. -Dette er ingen førstereisgjeng. Vi er veldig heldige som får dette teamet med på vårt lag. De forsterker oss, sier en entusiastisk markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund.

Nordbohus%20volda.jpg
Det nye drømmelaget i nye lokaler før profilering og oppussing. Fra venstre: Per Sigvald Hoggen, byggeleder. Sverre Hoggen, tømrer. Tove Mek Eidset, daglig leder. Pål Sindre Myklebust, salgsleder. Stian R, Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS. 

Tove Mek Eidset er daglig leder i Nordbohus Volda AS, og ser frem til oppstarten med Nordbohuslogo på veggen og på skjorta. -Nordbohus var det rette valget for oss. Vi har jo fulgt med på dem oppover årene, og sett hva de har oppnådd over tid. -Det er spesielt fokuset på kundetilfredshet og byggfaglig kvalitet vi kjenner oss ekstra komfortabel med. Uansett hvordan man jobber så kommer man ikke unna hva kundene opplever. Der har Nordbohus vært veldig gode i mange år, og nå er vi med på laget vi også sier Tove Mek Eidset.

Ble plutselig mye større

Etter signeringen av avtalen med Nordbohus skjedde det store endringer i kjeden. Nordbohus ble nemlig kjøpt av Mestergruppen, og den offisielle overtakelsen var 21. januar 2020. -For oss i Nordbohus Volda er dette kun positivt. Mestergruppen representerer mange merkevarer, og Nordbohus skal bestå som merkevare akkurat som før. Forskjellen er at vi får enda større ressurser bak satsningen på kjedenivå, og der er bare positivt for oss som forhandler, sier Tove Mek Eidset.

Nordbohus Volda er offisielt åpen, og allerede har noen kunder funnet veien inn til de nye lokalene i Snippa 4 sentralt i Volda. -Ja, det er gledelig at kundene finner oss, og ekstra gledelig at vi har fått kunder å jobbe videre med allerede første måneden på jobb, sier salgsleder Pål Sindre Myklebust.

tove%20og%20paal.jpg
Tove Mek Eidset og Pål Sindre Myklebust foran sine nyoppussede og flotte lokaler sentralt i Volda. Alt er klart for nye kunder.


 

Tekst og bilder: Pressemelding fra Nordbohus AS v/Stian Moursund

Finn forhandler