Stor moderne enebolig med sort eksteriør

Stortrives i nytt funkishus

Da den tidligere boligen til Bjørn og Astri Marie Blegeberg ble for romslig, startet prosessen med å finne et hus som var mer tilpasset deres livssituasjon. I 2020 kom de over et prospekt fra Nordbohus Byggalf, og endte opp med å bygge dette moderne funkishuset i Bodø.

 

Ny hverdag i praktisk bolig

Paret hadde bodd i sitt tidligere hjem i 35 år, og ønsket å finne en bolig de kunne bli gamle i:

- Det som fascinerte oss med dette huset var at det var inngang i hovedetasjen, og at vi fikk alt vi trengte på samme plan. Når man en gang blir gammel, vil det ikke være noe hinder for oss å kunne bo her. Det første jeg gjør om morgenen er å ta på meg slåbroken og ta en kopp kaffe foran vinduet. Dette har jeg ikke gjort tidligere. Når vi blir pensjonister om ikke så lenge, vil det nok bli mer av det, forteller Bjørn.

Les også: Hvilken hustype er den rette for deg?

 

Kunde hos Nordbohus Byggalf

Til tross for en bratt tomt har Bjørn og Astrid laget en plen og terrasse på nedsiden av boligen. I tillegg har de utvidet verandaen på øverste plan, slik at de har flere lune områder å nyte utsikten fra. Med et glimt i øyet forteller Bjørn at også naboene har kommet innom og sagt at verandaen ligger an til å kunne bli et fint sted for dans.

 

Planter på veranda i nybygd hus fra Nordbohus

Trygg byggeprosess med Nordbohus

 

 

Opplevelsen med å bygge hus med Nordbohus Byggalf har vært bra. De har vært løsningsorienterte og levert god kvalitet. De var også positive til de ønskene vi kom med. Hvis det skulle være noe som kostet ekstra, fikk jeg tilleggspris før de startet på jobben.

 

Bjørn Blegeberg, kunde hos Nordbohus Byggalf

 

Les også: Hva koster det å bygge hus?

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning i hus fra Nordbohus

 

Bjørn forteller at de ikke angrer et sekund på at de solgte det gamle huset:

- Vi stortrives rett og slett i dette nye huset, avslutter Bjørn.

Kjøkkenbord i lyst tre i moderne stue

 

Realiser boligdrømmen med Nordbohus

Nordbohus har forhandlere over hele Norge, og alle har samme visjon om å skape drømmehjemmet for deg og din familie. Enten du ønsker et nøkkelferdig hus, en tilpasset bolig, eller å tegne hjemmet fra bunnen av, har våre byggmestere og arkitekter kompetansen til å hjelpe deg. Sjekk ut våre husmodeller for inspirasjon!

Last ned huskatalog

 

Skrevet av Silje Birkhol, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18