Årets Beste 2016

9. og 10. juni 2017 arrangerte Nordbohus sin store årskonferanse Nordbohus Storting.

Denne gang hadde de valgt Tromsø som destinasjon for konferansen, og både leverandører og forhandlere fra hele landet fikk oppleve fantastisk vær, midnattssol og nye lanseringer. Under festmiddagen ble de beste prestasjonene for 2016 hedret under prisutdelingen Årets Beste.

Årets beste leverandør 2016: NORDAN
Juryen fremhevet blant annet evnen til raske tilbakemeldinger, pålitelig levering, høy effektivitet og gode kundebehandlere.

Årets beste selger prosjekt 2016: Hanne Normann Breen, Nordbohus Romerike
Hanne Normann Breen var oppe på podiet for fjerde gang i denne kategorien. Hun hentet samme pris for prestasjonene i 2012, 2014 og 2015. Juryen trekker frem blant annet hennes solide fagkunnskap kombinert med en meget blid og tillitsvekkende personlighet.

Årets beste selger EAT 2016: Einar Øvregard, Nordbohus Sogn
Einar Øvregard hadde flere gode kollegaer å takke da han mottok prisen, og takket i tillegg sin kone som har holdt ut med lange arbeidsdager over mange år. –Jeg er ikke bare ansatt i Nordbohus. Jeg jobber i Nordbohus, sa Øvregard til salen under overrekkelsen av prisen.

Årets beste byggeleder 2016: Helge Vollan, Nordbohus Bernhard Olsen
Helge Vollan jobber ved Nordbohus Bernhard Olsen sitt avdelingskontor i Brønnøysund, og kjennetegnes for ansvarlighet og kvalitet. Han og hans tømrere har et svært godt rykte, og kulturen forteller blant annet at arbeidet skal gjøres riktig første gang det gjøres.

Årets beste kundetilfredshet 2016: Nordbohus Sogn
Nordbohus måler kundetilfredshet via Prognosesenteret sin nasjonale undersøkelse. For 2016 hadde vi to selskaper på topp3, og på andreplass over de beste i Norge var Nordbohus Sogn. De var best i Nordbohus, og nest best i hele Norge. De hentet samme pris i 2013 også, og beviste med dette at kvaliteten fortsatt prioriteres høyt hos Sogningene.

Årets beste bedrift 2016: Nordbohus Asker & Bærum
Fra juryens beskrivelse: Årets vinner er et strålende eksempel på god forretnings- og arbeidsmoral. Vinneren representerer våre verdier på en utmerket måte, og har et bankende hjerte for å skape fornøyde kunder.

Prisutdelingen ble ledet av Halvor Dahl, Nordbohus og Mia Gundersen som var kveldens konferansier.

19.06.2017
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler