Årets Beste 2019 i Nordbohus

23/3-2021 gjennomførte Nordbohus historiens første digitale prisutdeling. Endelig fikk vinnerne for de beste prestasjoner i 2019 sine bevis på æren.

Åtte hedersbevisninger ble delt ut, og mellom prisene fikk vi herlige stemningsrapporter fra Nordbohus B Telle Trearbeid, Nordbohus Botek og Nordbohus Modum. Der forklarte de blant annet hva slagordet "Bygd for å vare" betyr i praksis.

Normalt sett foregår prisutdelingen under Nordbohus sin årskonferanse, Nordbohus Storting. Grunnet Korona-pandemien er slike fysiske konferanser ikke gjennomført, og utdelingen av heder og ære for prestasjonene i 2019 var således utsatt.

Nå var tiden inne, og på overtid, for å hedre de beste prestasjonene. -Vi var selvsagt spente på hvordan en digital prisutdeling skulle bli. Vi har jo veldig gode erfaringer med prisutdeling under Nordbohus Storting som en flott og ærverdig seanse der vi møtes, men vi tror selv at den digitale varianten ble så god som mulig, sier Birger Aspaas som er kjededirektør i Nordbohus. 

Prisutdelingen er et internt arrangement i Nordbohus, men vi vet at mange er interessert i vinnerne og begrunnelsene. Vi velger derfor å dele selve prisutdelings-showet med alle som er interessert. Hele showet, samt stemningsrapporter fra tre av våre forhandlere kan du se nedenfor. 

Her er alle vinnerne for 2019!

Årets Beste Leverandør: Sigdal Kjøkken

Årets Beste Tømrer: David Heen Olsen, Nordbohus Wari Hus

Årets Beste Selger: Bjørn Pedersen, Nordbohus Steinsvik Hus & Entreprenør

Årets Beste Byggeleder: Morten Jensen, PEAB/Nordbohus Skien

Årets Beste Prosjekt: Raufosskogen fra Nordbohus Innlandet

Årets Beste KTI EAT: Nordbohus Systembygg med 90 av 100 poeng

Årets Beste KTI PROSJEKT: Nordbohus Modum med 93 av 100 poeng

Årets Beste Bedrift: Nordbohus Sogn

Prisutdelingen ble ledet av kjededirektør Birger Aspaas (t.v) og Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef. Her er Årets Beste 2019 i Nordbohus. Vi gratulerer igjen til alle vinnerne våre!


Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Årets Beste 2019 i Nordbohus

Hvert år hedrer vi de beste prestasjonene i Nordbohus fra det foregående år. Dette skjer vanligvis i løpet av vår store konferanse, Nordbohus Storting, men det
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18