Se huset på tomta før det er bygd!

Vanskelig å se for seg hvordan huset ditt blir seende ut på tomta du nettopp har kjøpt? Det kan vi godt skjønne! Derfor har vi nå utarbeidet en AR-løsning på våre hus som skal gjøre visualiseringen enklere for deg. Bruk mobilen, og trå inn i en annerledes opplevelse av huset ditt.

Oppsettet er veldig enkelt: Du finner frem til huset du skal ha bygget på tomta, som eksempel kan vi bruke huset Link. Søk opp huset Link på nordbohus.no på din mobil, og scroll ned til du finner fire bokser. Her kan du velge 3D husvisning, VR-visning, endre/møblere, og til slutt «se huset på din tomt med AR». Denne trykker du på. 

Sjekk ut huset

Når du nå har klikket deg inn på «AR-visningen» vil magien skje, og huset ditt vil dukke opp på tomta. Som ren magi har AR-løsningen tryllet frem ditt nye hjem på tomta, og du kan stille inn, zoome inn eller ut, og gå rundt «huset» for å se det fra forskjellige vinkler. Så er det bare å drømme seg bort til den dagen huset faktisk står klart. 

Bli med inn da!

Hvordan kan denne AR-løsningen være enda bedre lurer du? Jo, ved at du kan gå inn i huset! Når boligen er plassert på tomta og du har zoomet til cirka rett størrelse, kan du faktisk fysisk bevege deg inn gjennom veggene og ta en titt på planløsningen til ditt fremtidige hjem. Her kan du ta en spasertur rundt i stua, forestille deg hvordan det blir å se ut gjennom kjøkkenvinduet og følge med på barna som leker i hagen, eller hvordan det vil føles å legge seg på sofaen etter en dag på jobben. Ikke glem; magien i AR-huset varer kanskje ikke evig, men det gjør våre Nordbohus.

Hva er AR?

AR står for augmented reality, ofte kalt «utvidet virkelighet» på norsk. Her erstatter man ikke alle synsinntrykk, men legger et lag med digitalt tilleggsinnhold oppå et bilde, gjerne levert direkte fra et kamera.

Se alle våre hustyper her og test AR på det huset du liker best. HUSK! Du kan endre alle våre hus slik at det passer nøyaktig for deg og ditt liv.
 

Skrevet av Synnøve Aune, Bennett Reklamebyrå 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18