Kundene ønsket salgsstart på Haraldsrudhagan nå

Nordbohus Modum har planlagt boligfeltet Haraldsrudhagan i 10 år, og nå blir det endelig en realitet. Salgsstarten ble nå i Korona-tiden og før ferdigstilt infrastruktur på grunn av ønske fra flere kunder, sier Jan Henning Kleiv i Nordbohus Modum.

Nordbohus Modum startet arbeidet med boligfeltet Haraldsrudhagan helt tilbake i 2010. Da var det et grustak og det tok mange år å få det regulert til boligformål. -Vi har kjørt inn med mer enn 3000 lastebillass med stein for å fylle igjen grustaket. Opparbeidelsen av infrastrukturen startet i 2019, og skal ferdigstilles nå til sommerferien. Vi gjør som vi alltid gjør. Vi asfalterer veiene, monterer gatelys og bygger ferdig lekeplasser med populære lekeapparater, denne gangen også med basketball. Alt er planlagt lenge før Koronaen kom, og vi ser ingen grunn til å stanse eller utsette arbeidene. Salgsstarten ble nå i Koronatida og før ferdigstilt infrastruktur pga ønske fra flere kunder, sier Jan Henning Kleiv i Nordbohus Modum. Hittil er det allerede solgt åtte tomter, mens flere er reservert.

jan%20henning%20profil_0.jpg
Jan Henning Kleiv i Nordbohus Modum

Både enebolig og tomannsbolig

Haraldsrudhagan fremstår som svært attraktivt med nærhet til skogen, naturbarnehage, flotte turområder sommer som vinter. I tillegg bygges det nå en ny gang og sykkelvei til Vikersund sentrum med alle fasiliteter som barneskole, ungdomsskole, forretninger og Tyrifjorden. Det er kanskje denne gode beliggenheten som er årsaken til at kundene tok kontakt for å få fart på salgsstarten? -Mange av kundene har stått på interessentliste i 10 år, og vært ivrige etter informasjon om prosessen. Det har tatt sin tid, men nå er vi i gang, sier Jan Henning Kleiv.

Tomannsboligene som presenteres på Haraldsrudhagan er typen Twist2. Det er en variant av samme boligtypen som Nordbohus Modum har bygd på blant annet Bråtabakken, Vikersund Bad Vest, og mange andre boligfelter.

Se video da Gladsnekkern besøkte Nina i tomannsboligen Twist i Bråtabakken.

-Disse tomannsboligene er veldig populære. Det gjelder for alle Nordbohusforhandlere i hele landet. Det er rett og slett mye bolig for pengene. Vi la ut fem tomannsboliger for ti dager siden og nå ser det ut til at det kun er to igjen. To er riktignok kun reservert foreløpig, men etter en visning i en tilsvarende bolig skal disse også endelig avklares, sier Jan Henning Kleiv.

Se video fra Haraldsrudhagan i egen omtale hos TV Modum.

Vi ønsker alle kundene til lykke med ny bolig i helt nytt boligfelt. Endelig er ventetiden over.  

Les også: Nordbohus Modum har solgt mer bolig hittil i år enn i fjor!


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler