Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Eksklusive Leiligheter i 4-mannsbolig på Jessnes. Et drømmehjem med fantastisk utsikt over Mjøsa

Holene, 2320 Furnes
Pris fra
5 598 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

99 m2

Gårdsnr.

754

Bruksnr.

69
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent

Om prosjektet

I dette prosjektet tilbys leiligheter som kombinerer romslighet og eleganse, som er perfekte for deg som ønsker å flytte fra enebolig uten å måtte gi opp komforten og plassen.

Hver leilighet har en generøs størrelse på 99 m², med tilhørende frittstående bod på 10 m² som gir rikelig med lagringsplass. Boligen har tilhørende carport til hver enhet og det er god plass for gjesteparkering, noe som gjør den svært praktisk for både beboere og besøkende.

Leilighetene inneholder tre soverom. Ett hovedsoverom med direkte adgang fra stuen, samt to gjesterom i enden av leiligheten.

Boligene inkluderer et innbydende vindfang med god garderobeplass og ekstra lagringsmuligheter.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har god plass til både stort spisebord og en egen definert plass for sofa, TV og peis. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir mulighet til å nyte den flotte utsikten fra stuen.

Et romslig bad med egen dusjnisje, og et eget vaskerom/teknisk rom som gir god plass til både lagring og klesvask.

Utendørs kan beboerne i første etasje glede seg over en stor, opparbeidet tomt med hage og fantastisk utsikt mot Mjøsa. Leilighetene i andre etasje har en stor veranda på 20,5 m² hvor man kan nyte sene kvelder med en enda bedre utsikt og optimale solforhold.

I Nordbohus Innlandet tar vi ikke forskuddsbetalt!

Det innebærer at du ikke binder kapital før selve overtakelsen av boligen. På denne måten slipper du eventuell mellomfinansiering, og du skal kunne ha en god tidshorisont på salg av eventuell egen eksisterende bolig.

Overtakelse avtales direkte mellom kunde og oss i Nordbohus. 

Kortfattet Leveransebeskrivelse

Boligene leveres med en høy standard:

 • Helsparklede og malte gipsvegger i alle oppholdsrom.
 • Listefrie overganger mellom himling og vegg, samt listefrie vinduer i stuen.
 • Flislagt gang med lyse 30x60 fliser.
 • Oppgradert kjøkken fra Sigdal med alle integrerte hvitevarer inkludert.
 • 1-stavs eikeparkett fra Floor factory i alle tørre rom.
 • Bad med 30x60 fliser på gulvet og 5x5 fliser i dusjnisjen, samt 60x60 fliser på veggene.
 • Vegghengt toalett og baderomsinnredning levert av Arve Hagen.
 • Vinduer med aluminiumsbekledning utvendig i sort RAL 9005, og hvit "bomull" innvendig.
 • Egen carport til hver enhet.
 • Stor utvendig bod på 10 m² per enhet, som sikrer rikelig med lagringsplass.
 • Ferdig rullet plen utvendig
 • Asfalterte veger og parkeringsareal
 • Varme i gulv gang, bad, vaskerom og stue/kjøkken (1.etg)
 • Peisinnsats fra Schiedel. Sirius 100.
 • Møre royal Concice grå terrassebord.
 • Inkludert downlights som belysning i stue/kjøkken, gang og bad.
VIKTIG!
Det er også mulig å tilpasse utvalgte produkter selv hvis man kommer inn i en tidlig fase av prosjektet.

Boligene er likevel designet med en så høy standard at man kan flytte rett inn uten tilvalg.

Området

Jessnes, beliggende i Ringsaker kommune, er et idyllisk område med nærhet til både Hamar og Brumunddal. Området har jernbanestasjon ved Furnes og ligger i et skrånende terreng ned mot Furnesfjorden som er en arm av Mjøsa.

Fra Jessneslia er det kort vei til dagligvarebutikk, skoler og barnehage, alt innen en radius på 5 kilometer.

Stavsberg skole og Kirkenær skole dekker skolebehovet, mens Stavsberg barnehage tar hånd om de minste. For dagligvarehandel er Kiwi Volljordet eller Olrud handelspark nærliggende alternativer.

Med ca. 12 minutter i bil til Hamar sentrum, er det lett å nå alle nødvendige butikker og servicefasiliteter. Brumunddal og IKEA Ringsaker er også innen kort kjøreavstand. Om du ønsker å utforske området, tilbyr Hamar sentrum buss- og togforbindelser til blant annet Oslo, Gardermoen og Trondheim.

Avstander
Ca. 10 min med bil fra Brumunddal
Ca. 12 min med bil fra Hamar skysstasjon
Ca. 10 min med bil til IKEA Ringsaker
Ca. 15 min med sykkel langs Mjøsa til Hamar

Velkommen til ditt nye hjem på Jessnes – her får du både komfort, utsikt og nærhet til det meste du trenger i hverdagen!

Fordeler med å kjøpe nytt!

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.

Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker.

Å kjøpe ny bolig har mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.
Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Faste priser
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.