Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Arealeffektive og usjenerte boliger sentralt i Brumunndal

Mausetvegen 40, 2387 Brumunddal
Pris fra
1 179 200 kr

Soverom

2 - 3

Eieform

Andel

Primærrom

50 - 75 m2

Gårdsnr.

689

Bruksnr.

255
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent

Beskrivelse

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hjem, men som ikke har ønske eller behov for en stor enebolig?

Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO.

I Mausetvegen legger vi nå ut for salg til sammen 6 leiligheter. Moderne og funksjonelle boliger som har vist seg svært populære det siste året.
 
Merk at på disse boligene betaler du ingenting på forskudd. Innbetaling skjer først i forbindelse med innflytting.

Med to eller tre soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.
 
Boligene består av en kombinasjon av to forskjellige leiligheter med 2 og 3 soverom. Henholdsvis på 50 m2 og 75 m2 P-rom.

Det er et godt utarbeidet uteareal med biloppstillingsplass til hver enhet og gjesteparkering.

Kort vei til alt du trenger
 
Moderne leiligheter med kort vei til Brumunddal sentrum, idrettsanlegg og skole/ barnehage.
 
Her kan du bo i et trivelig nærmiljø med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Med høye priser på drivstoff er det å kunne klare seg med et minimum av bilkjøring blitt et viktig poeng når ny bolig skal velges. 
 
Her skal det være godt å bo både for store og små.
Det ligger en barnehage like ved boligfeltet, og det er kort vei til både butikker, skoler, idrettsanlegg og andre friområder.
Er du i tillegg glad i friluftsliv ligger turterrenget rett utenfor stuedøren.
 
Avstander (ca);
200 m til helt ny barnehage
400 m til Sveum idrettsanlegg
300 m til friområder
600 m til dagligvarebutikk
700 m til skoler
800 m til sentrum
300 m til Brumunda (ørretelv)
15 km til IKEA
20 km til Hamar sentum
50 min. til Gardermoen
1 t og 20 min til Oslo


STANDARD:
 

Oppvarming:

 • Funksjonell og arealeffektiv leilighet med lave kostnader til oppvarming da boligene er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Gulvvarme med egen styringsenhet i alle rom.

 
Utvendig leveranse:

 • Boligene leveres med utvendig frittstående bod på ca 5m2. Uisolert med betongplate.
 • Leveres med 19x148 dobbelfalset liggende kledning, grunnet + 1 strøk med mellomstrøk i fargene: Trebitt 9076 Røykgrå og Trebitt 0683 Sotgrå.
 • Vinduer leveres med utvendig farge i dempet sort Ral 9005 jet black og innvendig hvite (s-0502y)
 • Platting og terrasse leveres med 28x128 impregnerte terrassebord med bakgrunn i tegning. Glassrekkverk ihht tegning på leilighetene i 2.etg.
 • Kjørbare arealer asfalteres og øvrige gangsoner leveres gruslagt, med bakgrunn i illustrasjonsplan. 
 • Uteareal leveres med ferdigplen rundt bolig, friarealer med isådd plen, klar for egeninnsats med gjødsling, vanning og klipping.

 
Innvendig leveranse:

 • Pergo aquasafe laminat i alle tørre rom og yttergang, eller tilsvarende produkt.
 • Basic wall, kostmalte veggplater i fargen Mist på alle tørre rom.
 • Himlingsplate 60x120 i fargen bomull i alle himlinger.
 • 20x20 shadow black fliser, med 10x10 fliser i dusjsone med sokkelflis på bad.
 • Fibo baderomsplater i grey sement på bad.
 • Kjøkken fra Sigdal med inkludert integrerte hvitevarer fra electrolux.
 • Baderomsinnredning fra Arve Hagen – Linn bad type Hilde 80cm.
 • 90x90 dusjvegger med tilhørende garnityr.
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv roterende varmegjenvinner. 

Borettslag

Borettslag
Mausetvegen borettslag vil bestå av 6 boenheter. Når du kjøper en avdel i et borettslag blir du andelseier i borettslaget. Eierskap av andelen gir deg enerett til din egen leilighet, og du får benytte fellesarealene sammen ned de andre andelseierne i borettslaget.
 
Borettslaget vil bli tilknyttet GOBB (Gjøvik og Omegn boligbyggelag) GOBB vil også bli forretningsfører for borettslaget. Andelseierne i borettslaget må være medlem i GOBB
(dersom to, eller flere, eier an andel sammen må alle ha hvert sitt medlemskap).

Medlemskap i GOBB koster kr 900,- ved innmelding, og deretter en årsavgift på kr 450,-
 
Felleskostnader:
Felleskostnadene i et borettslag består av 2 deler:
Driftskostnader og renter/avdrag.
 
Foreløpig beregnet felleskostnader er følgende:
Leilighet 75 m2: 12.487,-
Leilighet 50 m2: 2.etg: 10.371,-
Leilighet 50 m2: 1.etg: 10.496,-
 
Inkludert i felleskostnadene er følgende:

 • Forsikringer.
 • Kabel-TV og internett.
 • Gressklipping og snømåking.
 • Kommunale avgifter.
 • Eiendomskatt.
 • Avsatt sum til generelt vedlikehold.
 • Renter/avdrag

 
I tillegg kommer andel av kostnader til fjernvarme.
 
Forkjøpsrett:

Frist for å melde forkjøpsrett er onsdag 28. august kl 12.00.
 
Det er ingen begrensning i hvor mange boliger det kan søkes på. Melding av forkjøpsrett gjelder for de boliger som du har satt opp i prioritert rekkefølge på skjemaet. Hver bolig tildeles etter hvor lenge du har vært medlem i GOBB. (De med lengst ansiennitet får velge først). 

De som ønsker å benytte seg av forkjøpsrett og har meldt dette innen fristen onsdag 28. august kl. 12, må også møte på tildelingsmøte samme dag, onsdag 28. august
kl 15.00 i GOBBs lokaler i Telegrafen, Øvre Torvgate 28, Gjøvik.  
 
 
Sikringsordning fellesgjeld / in-ordning.
Ansvar for felleskostnader i borettslag:
 
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader. Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader. Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.
Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven mot denne type tap.
 
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
 
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.

Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings- taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring.

Det lønner seg å kjøpe nytt!

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.
 
Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker.
 
Å kjøpe ny bolig har mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.
 
Noen eksempler på dette er:
 
1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.
 
2. Faste priser
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.
 
3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.
 
4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.
 
5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.
 
6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.