Hopp til hovedinnhold
1 / 0

2 SOLGT | For deg som ønsker størrelsen til ei leilighet – men fleksibiliteten til en enebolig!

Høgåsmyra, 8982 Vega
Pris fra
1 850 000 kr

Soverom

2

Eieform

Andel

Primærrom

57 m2
Bjarne Nyrud
Salgssjef og markedsansvarlig
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

om

For deg som ønsker størrelsen til ei leilighet – men fleksibiliteten til en enebolig. Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for oppussing og uforutsette overraskelser de nærmeste årene. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre. 

Nøkkelinfo
Antall soverom: 2
Adresse: Høgåsmyra 
Areal: 62.7 kvm
P-rom: 57.1 kvm
Garasje: Ja
*Med forbehold om forhåndssalg og endelig finansiering.

Sentralt på Gladstad i flotte omgivelser på Vega bygger vi nå tre moderne tomannsboliger, som vil bli tilknyttet borettslag. 

Det veletablerte området har beboere i alle aldre. Like i nærheten finner du lokalbutikk, kafé og spisested, overnattingsmuligheter for gjester, barne- og ungdomsskole. Naturens egen lekeplass er like utfor døra, så her er det mange muligheter for grillkvelder eller turer i nærområdet sammen med barna.

Nordbohus sitt byggesystem er det eneste i Norge som er Sintef-godkjent. Er du opptatt av kvalitet? Da må du lese videre.

Velkommen til Gladstad Vest, Høgåsmyra.
Her kan du skape akkurat det hjemmet du ønsker deg! Kanskje du liker det tidløse nordiske utrykket, eller kanskje du er mer opptatt av moderne design og fargerikt interiør? Velg akkurat det som passer deg. 

Familievennlig hjem med praktiske løsninger
På Høgåsmyra bor du i en lys og moderne to-mannsbolig med gjennomtenkte løsninger. Boligene er praktisk og lettstelt med to soverom og alt på ett plan. Boligene har tilhørende sportsbod hvor du kan oppbevare det du måtte ønske. Gangen har et godt areal hvor du har praktisk garderobeplass. Her får du også garasje.

Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue. De store vinduene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen.  Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. 

Annonsen inneholder illustrasjoner, og de vil avvike fra standard leveranse. Oppgraderinger kan gjøres. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Kontakt oss for nøyaktig informasjon om hva leveransen inkluderer. 

Andre prosjekter fra Bernhard Olsen AS