Hopp til hovedinnhold

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Om oss

Bernhard Olsen AS har lang fartstid og ble etablert i Mo i Rana i 1974. Siden den gang har vi stadig utvidet virksomheten, og har i dag også et eget avdelingskontor i Brønnøysund med prosjektleder og dyktige tømrere.

Kortreiste elementer produsert i fabrikken, lokalt; I vår moderne fabrikk i Mo i Rana produseres takstoler og elementer til alle våre bygg. Dette gjør frakt-etappen fra fabrikk til din boligtomt kort og effektiv.

Vi utfører nybygg som eneboliger, tomannsboliger, flermannsboliger og leilighetsbygg. I tillegg driver vi med prosjektutvikling, både i egenregi og for andre eiendomsselskap.

Vi tar hånd om hele byggeprosessen – fra A til Å. Det å få følge spente boligbyggere fra planlegginsfasen til de fornøyde kan starte sin nye hverdag i sitt nybygde hus, er like givende hver gang!
Våre dyktige tømrere har fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Koordinering av andre fagområder som rørlegger, flislegger og elektriker skjer gjennom våre engasjerte byggeledere.

Vi bor der du bor; Det er mange fordeler med å velge en lokal boligleverandør når du skal bygge hus. Ikke bare har vi god kjennskap til nærområdet og mulighetene som finnes lokalt; vi bor faktisk her selv. Vi reiser ikke hjem til hovedstaden eller utlandet når boligen står ferdig. Det gir en ekstra trygghet for våre kunder å vite at vi er lett tilgjengelige om de skulle trenge oss, og at de kan komme innom kontoret vårt for en prat når som helst.

Vi møter deg igjen på butikken, på idrettsanlegget, og ellers i lokalsamfunnet. Da er det ekstra viktig for oss å være stolte av det vi har levert, og vite at vi møter fornøyde kunder.

Når du velger hus fra Nordbohus, velger du kvalitet. Nordbohus sitt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk.

Referanseprosjekt

Se noen av våre fullførte prosjekter.

1 / 0

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?