Hopp til hovedinnhold

Os Entreprenør

Os Entreprenør AS ble etablert i 2004. Vi holder til på Nøra i Os. Vi bygger hus og hytter på Røros, Os og Holtålen. Vi er forhandler av Nordbohus og hytter og Saltdalshytta. Vi har egen elementfabrikk i våre lokaler på Os. Vi bygger nytt og restaurer gammelt. Ingen jobb er for liten.

Bolig

Vi tilbyr et bredt utvalg av boliger i ulike prisklasser og størrelser for å hjelpe deg med å finne den perfekte boligen for deg og din familie. Vi kjenner markedet godt og har god forståelse for området der du ønsker å bo. Vårt mål er å skape et hjem som er skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi tar hensyn til din personlighet og livsstil for å tilpasse boligen på best mulig måte. Enten du velger et kataloghus, et skreddersydd kataloghus, eller vil bygge noe helt unikt, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt perfekte hjem.

Hytte

Vi er forhandler av både Nordbohus sine hytter og alle Saltdalshytter.

Rehabilitering

Planlegger du å pusse opp, bygge om eller bygge på? Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer ethvert byggeprosjekt. Uansett om du bare trenger å bytte vinduer eller er klar for en totalrehabilitering, er vi her for å hjelpe deg med små og store prosjekter. Vi har erfaring med et bredt spekter av byggeprosjekter.

Næringsbygg

Vi tilbyr tjenester for offentlige prosjekter og næringsbygg, og sørger for å oppfylle alle forskrifter og standarder. Vårt team av kvalifiserte fagfolk håndterer alt fra planlegging til ferdigstilling. Vi er stolte av vår lokale tilstedeværelse og engasjement i samfunnet. Samarbeid med oss for pålitelig og kvalitetsbevisst byggetjeneste. Kontakt oss for å diskutere ditt neste prosjekt.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?