Hopp til hovedinnhold

Os Entreprenør

Os Entreprenør AS ble etablert i 2004. Vi holder til på Nøra i Os. Vi bygger hus og hytter på Røros, Os og Holtålen. Vi er forhandler av Nordbohus og hytter og Saltdalshytta. Vi har egen elementfabrikk i våre lokaler på Os. Vi bygger nytt og restaurer gammelt. Ingen jobb er for liten.

Os Entreprenør AS ble etablert i 2004. Vi holder til på Nøra i Os.

Vi bygger fortrinnsvis i Os i Østerdalen, Røros og Holtålen, men vi leverer ytterveggselementer dit det måtte ønskes. Vi kan tilby deg et bredt spekter av boliger. Har du egen tomt kan du velge enebolig i vår flotte huskatalog, med individuelle tilpasningsmuligheter. I tillegg har vi både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter til salgs. Vi fører også opp næringsbygg, landbruksbygg, offentlige bygg samt garasjer og hytter.

Vi er 20 ansatte inkludert 2 lærlinger. Våre håndverkere er svært dyktige med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Vi stiller gjerne opp på tomtebefaring sammen med deg både på kveldstid og helg. Vi skal ha de mest fornøyde kundene!

Os Entreprenør AS har:

  • Alle nødvendige godkjenninger.
  • En stab med dyktige håndverkere.
  • Seriøse og lokale underleverandører.
  • Fokus på kvalitet.

Vår visjon og verdier

Tekst

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?