Hopp til hovedinnhold

Heimdal Sag Gruppen AS

Heimdal Sag Gruppen driver prosjektutvikling og oppføring av boliger for salg samt leveranse av byggesett til boliger, hytter og garasjer i Trøndelag med hovedvekt på Trondheimsregionen.

Om oss

Mange forbinder Heimdal Sag Gruppen AS med trelast og kjenner vår virksomhet som sag og høvleri. Det var da også dette som var utgangspunktet for vårt firma, da det ble grunnlagt i 1943.

Vi har hatt et omfattende produksjon- og salg av byggevarer, trelast, takstoler, boliger, hytter, garasjer gjennom mange år. Fra 1. januar 2011 valgte vi å selge ut byggvarebutikken og produksjonsdelen til Mestergruppen AS.

Resterende selskaper i Heimdal Sag Gruppen driver prosjektutvikling og oppføring av boliger for salg samt leveranse av byggesett til boliger, hytter og garasjer i Trøndelag med hovedvekt på Trondheimsregionen.

Vi har sentral godkjenning og kan bistå med tegning, rådgiving og bistand med byggesøknader både for enkeltkunder og byggmestere. Vi driver virksomheten fra vårt bygg i Industriveien 1 på Heimdal. Her leier vi og ut lager-, kontor- og produksjonslokaler.

Vi ønsker at ethvert møte skal oppleves positivt for kundene. Vi legger vekt på god kundeservice og faglig kompetanse.

Sertifiseringer

KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?