Eneboligen Samspill fra Nordbohus

Eneboligen Samspill med alt på ett plan

Familien på fire i Kongsvinger falt pladask for atriumhuset Samspill fra Nordbohus. De voksne har en fløy med soverom og bad, og i den andre fløyen er det tre soverom til barna og en ekstra stue. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i midten gir en følelse av romslighet og samhørighet, ideelt for familien hvor de kan samles og dele øyeblikk sammen. 

Familien fant sitt drømmehjem i det moderne atriumhuset Samspill. Inspirert av funksjonaliteten og estetikken til denne Nordbohus-favoritten, har familien investert i et hus som ikke bare oppfyller deres nåværende behov, men også gir rom for fremtidige behov.

Tilpasset for familiens behov

I likhet med mange andre som har valgt Samspill, ble også denne familien trukket mot den åpne stue- og kjøkkenløsningen som innbyr til fellesskap og samvær. Den skreddersydde versjonen av huset har blitt tilpasset familiens unike behov og ønsker, og resultatet er et hjem som reflekterer deres livsstil og verdier.

Samspill fra Nordbohus

Romslig og lyst 

Familien har virkelig omfavnet de store vinduene som preger Samspill-huset, og som gir rikelig med naturlig lys til alle hjørner av hjemmet. Dette skaper ikke bare en åpen og romslig atmosfære, men bringer også naturen utenfor nærmere inn i familiens daglige liv.

Lys og stor stue i eneboligen Samspill

Praktisk planløsning

Eneboligen Samspill har vist seg å være en ideell løsning for denne familien på fire. Med egne soveromsfløyer har foreldrene og barna fått sin egen private sone, mens kjøkkenet i midten av boligen gir rom for både matlaging og hyggelige samtaler.

Kjøkken og spisestue i eneboligen Samspill

Stort og romslig bad med både dobbeldusj og badekar

Familien har tatt et dristig og moderne valg når det gjelder designet på sitt nye bad. Med en visjon om både luksus og funksjonalitet har de valgt å installere både en romslig dobbeldusj og et badekar. For å skape en helhetlig og stilig atmosfære, har de valgt store fliser både på gulvet og veggene. Denne designbeslutningen gir ikke bare et elegant og tidløst uttrykk, men gir også en følelse av romslighet til badet. 

Badet i eneboligen Samspill fra Nordbohus

Badet i eneboligen Samspill fra Nordbohus

I tillegg til de flotte flisene har familien valgt sorte detaljer i baderomsdesignet. Dette moderne elementet skaper kontrast og legger til et snev av eleganse i rommet. Fra armaturene til dørhåndtakene blir de sorte detaljene et gjennomgående tema som gir badet en tidløs og sofistikert følelse.

Tilknytning til hjemmet

Familien ser for seg en livslang tilknytning til sitt nye hjem. Den gjennomtenkte tilpasningen og den moderne designen har skapt et sted hvor familiebånd kan styrkes, og hvor hvert medlem kan trives og utvikle seg.

Eneboligen Samspill har nok en gang vist seg å være mer enn bare en bolig; det er en plattform for familieliv, en ramme for minner og et hjem som vokser og tilpasser seg sammen med familien den huser.

Her kan du se hvor fint de har fått det:

Her kan du lese om Inger og mannen som også har flyttet inn i eneboligen Samspill. 

Går du med planer om å bygge hus?

For hvert hus vi bygger, tar vi i Nordbohus med oss mange verdifulle erfaringer. Vi prater med kundene våre i ettertid for å høre om de er fornøyde med valgene de tok. Disse erfaringene deler vi med deg gjennom hele prosessen, slik at du alltid har det beste grunnlaget til å ta de rette valgene for din bolig.

Kontakt din nærmeste forhandler for å avtale et uforpliktende møte, og kom ett steg nærmere din egen boligdrøm.

Finn forhandler